Home / Uncategorized / Muzejska radionica „Moda ženskih frizura“ 20. maja u Narodnom muzeju
hotel bell

Muzejska radionica „Moda ženskih frizura“ 20. maja u Narodnom muzeju

rbt

U Narodnom muzeju u Leskovcu će se u petak, 20.05.2022. godine održati muzejska radionica „Moda ženskih frizura“ sa početkom u 11 časova.

Radionica se organizuje u saradnji sa Hemijsko-tehnoloskom skolom „Božidar Đorđević Kukar“ i namenjena je deci uzrasta od 5 do 11 godina. Tokom radionice deca će se upoznavati sa frizurama kakve su se nosile tokom različitih istorijskih perioda a potom će učenici i profesori škole – smer frizer izrađivati deci frizure kakve su se nosile u prošlosti ali i savremene frizure.

U okviru profesionalne orjentacije na radionici će prisustvavati i učenici završnih razreda osnovnih škola (oni koji su izrazili želju da žele da upišu hemijsku školu, smer frizer kao i učenici koji još uvek nisu odabrali srednju školu koju žele da upišu) i imaće priliku da se kroz razgovor i praktičan rad sa profesorima i učenicima upoznaju sa profilom frizer i možda zainteresuju za ovo zanimanje kojim bi se bavili u budućnosti.

Check Also

Gradonačelnik Cvetanović, uputio čestitku predsedniku Vučiću

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović uputio je čestitku predsedniku Republike Srbije, Aleksandru Vučiću. Predsednik Vučić je …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.