Početna / DRUŠTVO / Ministar Zoran Đorđević i predsednik opštine Medveđa Nebojša Arsić najavili početak gradnje kuće za dvanaestočlanu porodicu u selu Retkocer
hotel bell

Ministar Zoran Đorđević i predsednik opštine Medveđa Nebojša Arsić najavili početak gradnje kuće za dvanaestočlanu porodicu u selu Retkocer

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Republike Srbije Zoran Đorđević obišao je danas u selu Retkocer, u opštini Medveđa, dvanaestočlanu porodicu, koja živi u teškim uslovima.

Ovoj porodici, koja ima desetoro dece, kuća će biti sagrađena prema Memorandumu o saradnji, koji su potpisali Đorđević i autor emisije humanog karaktera „Kuća od srca“ Žarko Lazić.

Đorđević je istakao da će izgradnja kuće početi za 10 dana, pri čemu je izrazio uverenje da će ova porodica vrlo brzo imati novu kuću, što će im sigurno mnogo olakšati život u budućnosti.

I u ovom teškom trenutku, kada se borimo protiv koronavirusa, vodimo računa o našim građanima i njihovim potrebama. Drago mi je što ćemo pomoći ovoj porodici jer oni to zaslužuju, naveo je ministar.

On je podsetio na to da će Ministarstvo u narednom periodu, u saradnji sa humanitarnim projektom – serijalom „Kuća od srca“, pomoći i drugim socijalno ugroženim porodicama na teritoriji Srbije i izgraditi im nove kuće.

Cilj nam je da svim porodicama koje žive u teškim uslovima obezbedimo bolji život, a deci bezbrižno detinjstvo i šansu za lepšu budućnost, jer je prioritet Vlade Srbije stvaranje bolje demografske slike i porast nataliteta, zaključio je Đorđević.

Pogledaj takodje

UKIDA SE NAPLATA ROMINGA SA GRČKOM: Ovog leta telefoniranje i poruke sa plaže po ceni lokalnog poziva i SMS-a

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić sastala se danas u Atini, uoči Ekonomskog foruma Delfi, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *