Početna / DRUŠTVO / Ministar prosvete Branko Ružić uručio Svetosavsku nagradu gradonačelniku Goranu Cvetanoviću
hotel bell

Ministar prosvete Branko Ružić uručio Svetosavsku nagradu gradonačelniku Goranu Cvetanoviću

Prvi potpredsednik Vlade i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić uručio je danas na svečanosti u Vladi Srbije Svetosavske nagrade.

Dobitnicima je Svetosavska nagrada uručena za izuzetne rezultate postignute u oblasti obrazovanja i vaspitanja, unapređivanje obrazovno-vaspitne prakse i razvoj naučnih i umetničkih dostignuća u oblasti obrazovanja i vaspitanja u Republici Srbiji.

Među dobitnicima nagrade ove godine je i gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović.

-Danas je za mene veliki dan. Uručena mi je Svetosavska nagrada od strane ministra prosvete Branka Ruzića, na predlog svih obrazovnih institucija sa teritorije grada Leskovca – od predškolske ustanove, preko svih osnovnih i srednjih škola, Akademije do fakulteta i na predlog predsednika Skupštine grada Aleksandra Đurovića. Ovu nagradu doživljavam kao nagradu za Leskovac, za sve učenike, nastavnike, profesore, za sve ono sto smo zajedno radili na afirmaciji obrazovanja na svim nivoima i to ne samo na planu izgradnje i rekonstrukcije škola i vrtića, nego i na stvaranju boljih uslova za život i obrazovanje – objavio je gradonačelnik Cvetanović na svom Facebook profilu.

Pogledaj takodje

PUTUJETE? ŽELITE DA PROVERITE EFIKASNOST VAKCINE ILI IMUNITET POSLE KORONE? – Testiranje na prisustvo antitela IgG i IgM od ponedeljka u Zavodu za javno zdravlje Leskovac

Od ponedeljka počinje testiranje na prisisustva antitela na lični zahtev u Zavod za javno zdravlje …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *