Početna / GRADOVI / Leskovac / Ministar Nebojša Stefanović i gradonačelnik Goran Cvetanović večeras u Leskovcu posetili Slobodana Stankovića
hotel bell

Ministar Nebojša Stefanović i gradonačelnik Goran Cvetanović večeras u Leskovcu posetili Slobodana Stankovića

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović posetio je večeras, zajedno sa predsednikom leskovačkog gradskog odbora Goranom Cvetanovićem, osamdesetčetvorogodišnjeg Leskovčanina Slobodana Stankovića.

Stefanović se zahvalio Slobodanu na inicijativi i ogromnom zalaganju da se u Leskovcu podigne spomenik stradalima u sukobima i NATO agresiji od 1990. do 1999. godine, a koji je otkriven početkom godine.

-Hvala vam što ste preuzeli na sebe veliki teret da naši stradali borci dobiju spomenik i što možemo, i na taj način, da se sećamo njihovih herojskih dela“, zahvalio se Stefanović Stankoviću koji se, uz podršku Grada Leskovca i Udruženja boraca, izborio da stradali dobiju spomenik kakav zaslužuju.

Cvetanović se zahvalio Stankoviću na upornosti, rekavši da je spomenik najmanje što se moglo uraditi za ljude koji su svoje živote dali za naš suverenitet, integritet i slobodu.

Stanković je podsetio da se godinama borio za podizanje ovog spomenika zbog lične tragedije, s obzirom da je izgubio dvadesetdevetogodišnjeg sina Sašu 1999. na Kosovu i Metohiji.

Stefanović i Cvetanović su razgovarali sa Stankovićem o njegovom viđenju daljeg razvoja Leskovca, kao i šta je to što po njegovom mišljenju treba unaprediti.

Pogledaj takodje

LETOVAĆEMO U „ATINI“: Leskovac do kraja juna dobija moderan Akva park (VIDEO/FOTO)

Radovi na izgradnji Akva parka na prostoru nekadašnjeg Motela Atina ušlu u završnu fazu, a …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *