Home / POLITIKA / Milutin Nikolić izabran za predsednika omladine SPS-a u Vlasotincu
hotel bell

Milutin Nikolić izabran za predsednika omladine SPS-a u Vlasotincu

 

 

Na Izbornoj konferenciji Socijalističke omladine Opštinske organizacije SPS-a Vlasotinca za predsednika Opštinskog saveta socijalističke omladine Vlasotince jednoglasno je izabran Milutin Nikolić, student Ekonomskog fakulteta u Beogradu.

Pozdravljajući omladinu SPS-a i želeći im uspešan rad predsednik vlasotinačkih socijalista Nebojša Stojanaović je između ostalog rekao:

„Naša Opštinska organizacija svih godina unazad imala je dobre rezultate na izborima u Vlasotincu. Na vama, mladim socijalistima, je da taj trend nastavite i poboljšate. Vi predstavljate budućnost socijalističke partije. Siguran sam da u omladini socijalista ima pravog kvaliteta i istinskog potencijala za sve zadatke koji vas tek očekuju .“

Na ovoj Konferenciji izabran je i Opštinski savet socijalističke omladine Vlasotinca, koji broji 20 članova.

Za predsednika socijalističke omladine Vlasotinca jednoglasno je izabran Milutnin Nikolić. Obraćajući se i zahvaljujući delegatima na ukazanom poverenju on je tada između ostalog rekao:

„Za mene je izuzetna čast i velika obaveza što sam danas izabran na ovu veoma važnu funkciju, posebno imajući u vidu da je OO SPS-a Vlasotinca jedan od najboljih odbora u celoj Srbiji po svojim izbornim rezultatima. Mi imamo obavezu da u narednom periodu ove rezultate poboljšavamo i uvećamo.“

 Novoizabrani predsednik mladih socijalista Vlasotinca Milutin Nikolić je u svom daljem obraćanju prisutnima poseban akcenat stavio na teme koje zanimaju mlade :

“Posebnu pažnju posvetićemo edukaciji mladih, stvaranju uslova za zapošljavanje mladih, stručnih kadrova, izradi projekata i apliciranju na konkurse kod domaćih i stranih donatora za finansiranje projekata za unapređenje kvaliteta života mladih ljudi i zadovoljenje njihovih potreba u svim sferama.“

Punu podršku radu Izbornoj konferenciji Socijalističke omladine Vlasotinca dao je Uglješa Marković, predsednik Socijalističke omladine Srbije i ovom prilikom poručio mladim socijalistima Vlasotinca da su mladi oslonac SPS-a, da je on uvek spreman na sardnju sa svima.

„Mladi treba da uče od starijih, ali da treba i da idu korak napred. Socijalisti su već skoro 28 godina u politici , mladi socijalisti treba da nastave putem koji je sada veoma uspešan“ – dodao je Uglješa Marković.

Check Also

Lebane, Vlasotince, Surdulica i NALED, zajedno pomažu poljoprivrednicima na jugu Srbije

Nestabilnost i nepredvidivost cena, manjak pijaca, nedovoljna tražnja, nedostatak mehanizacije i radne snage – najčešći …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.