Home / DRUŠTVO / Miloš Vlalukin- Volim da dođem u Leskovac i nedostaje mi vreme pre korone
hotel bell

Miloš Vlalukin- Volim da dođem u Leskovac i nedostaje mi vreme pre korone

Treći put je na Liffe-u, ali se, zbog epidemije, ovaj ne može porediti sa prethodnim, jer je izostalo prisustvo regiona

Glumac Miloš Vlalukin se, kaže, raduje svakom dolasku u Leskovac, u kome mu je uvek lepo, a prisustvo na Liffe-u donosi i posebno zadovoljstvo:

– Ove godine je sve drugačije, pod maskama, sa distancom, sa neprirodnim otuđenjem, koje mi ne prija. Organizator se zaista potrudio da Festival što bolje pripremi, sjajne je filmove publika mogla da vidi, ali se osetila praznina, nedostaju ljudi iz okruženja, ono što je ovu značajnu kulturnu manifestaciju razlikovalo od svih sličnih. Ipak, morali smo da se prilagodimo i verujem, a barem je takvo iskustvo sa epidemijama, da će se uskoro završiti ili ćemo joj se toliko priladogiti da će izgledati kao da je nema.

U Srbiji se, na veliko zadovoljstvo glumaca, trenutno puno snima. Para ima, pa taj momenat treba iskoristiti, kaže Vlalukin, otkrivajući na čemu trenutno radi:

– Završavam seriju “Igra sudbine“, a očekuje me početak snimanja filma i serije o Knezu Mihajlu Obrenoviću, u režiji Milorada Milinkovića. Počeo sam da radim i u mom matičnom pozorištu “Boško Buha“, predstavu “Bokeljški d-mol“. Nažalost, ništa ni o svojoj ulozi, niti bilo koji drugi detalj vezan za pomenuti projekat sa Milinkovićem ne smem da otkrivam, ali sam siguran da će biti dobar, kao i sve što je on radio.

Posla ima i na snimanjima se prisustvo epidemije ne oseća, ali u pozorištu nije baš prijatno igrati pred polupraznom salom, kaže Vlalukin i iz Leskovca odlazi u uverenju da ćemo se sledeće godine sresti u boljim epidemiološkim okolnostima.

Check Also

Večeras poslednje kolo nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“- Novi ciklus u digitalnom formatu

Večeras od 18 časova na prvom kanalu javnog servisa Srbije biće organizovano poslednje kolo nagradne …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *