Home / DOGAĐAJI / Milan Kalinić i Srđan Ivanović sa predstavom „Ko je ovde idiot“ večeras u Leskovačkom kulturnom centru
hotel bell

Milan Kalinić i Srđan Ivanović sa predstavom „Ko je ovde idiot“ večeras u Leskovačkom kulturnom centru

U Leskovačkom kulturnom centru večeras, 18. maja od 19:30 sati biće izvedena predstava „Ko je ovde idiot„, komedija apsurda, koja se već deceniju i po igra na scenama gradova Srbije i u inostranstvu uz mnogo zadovoljnih gledalaca.

Predstava je nastala po motivima jednočinke „Idiot“ ruske spisateljice Muze Pavlove. Uloge tumače Milan Kalinić i Srđan Ivanović.

Radnja predstave počinje kada budući mladoženja, posle burne momačke večeri, odlazi kod psihijatra po potvrdu bez koje ne može pred matičara. Nadajući se da je to samo formalnost, budući mladoženja ni ne sanja šta ga tamo čeka. Psihijatar koji je i sam umoran od dugih redova pacijenata, sa „zadovoljstvom“ se upušta u podrobno analiziranje mladoženje… U pitanju je komedija apsurda, koja se već deceniju i po igra na scenama gradova Srbije i u inostranstvu uz mnogo zadovoljnih gledalaca.

Check Also

Izmena režima saobraćaja u centru grada zbog manifestacije „Leskovački karneval“

Zbog održavanja manifestacije „Karneval Leskovac“, a na osnovu Rešenja o privremenoj izmeni režima saobraćaja, privremeno …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.