Home / DRUŠTVO / Milan i Goran, i u drugoj trci sedmi: Očekivanja ispunjena
hotel bell

Milan i Goran, i u drugoj trci sedmi: Očekivanja ispunjena

U drumskoj trci, ukupne dužine 118,8 kilometara, vozilo se devet krugova po 13,2 kilometra, ali je, za razliku od prethodnih dana, kada je temperatura bila po 35 stepeni, vreme drastično promenilo.

Bicikliste udaljene blizu 200 kilometara od Tojija, dočekala je kiša i duplo niža tempetarura. Staza je, piše Goran Šmelcerović, bila izuzetno klizava, ali je, na sreću, sve prošlo dobro, bez padova i povreda. Biciklistički dvojac, Milan Petrović-Goran Šmelcerović, ponovio je rezultat prethodne trke, odnosno sedmo mesto. Za nekoliko sekundi, prema izveštaju koji stiže iz Oyame, momcima je izmaklo šesto mesto. U trci su, ubedljivo, trijumfovali Holanđani, jer su njihove postave zauzele prva dva mesta, a treći su bili Francuzi.

Leskovački paraolimpijci su, kad su sumirali utiske, ispunili svoja očekivanja i dobro iskoristili priliku da se takmiče sa svetskim biciklističkim kremom. Sugrađanima šalju velike pozdrave iz Japana i još jednom zahvaljuju gradu, Savezu i svima ostalima koji su dali doprinos njihovom odlasku u Japan i nastupu na Paraolimpijskim igrama.

Check Also

Sa Koronom preminule još 53 osobe, pozitivna trećina testiranih – Na bolničkom lečenju više od 6.600 ljudi

Ministarstvo zdravlja Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da je, od poslednjeg izveštaja, na koronavirus …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *