Home / DRUŠTVO / Meštani 12 ulica na teritoriji opštine Lebane dobijaju asfaltirane puteve
hotel bell

Meštani 12 ulica na teritoriji opštine Lebane dobijaju asfaltirane puteve

U selu Donje Vranovce u opštini Lebane, počelo je asfaltiranje puta a tim povodom radove je obišao predsednik opštine Lebane, Ivan Bogdanović.

Ovo je prva od 12 ulica na teritoriji opštine Lebane koje će biti asfaltirane u roku od 90 dana.

„Ovo je prva lokacija na kojoj se izvode radovi u dužini od 560 metara, nakon toga mehanizacija prelazi na druge lokacije, Pertate, Togočevce, 4 ulice u Lebanu, u Šilovu, 2 u Šumanu i Novom Selu“ rekao je predsednik opštine Lebane Ivan Bogdanović.

Ovaj projekat vredan je 52 miliona dinara koje je opština Lebane izdvojila iz svog budžeta. Predsednik Bogdanović istakao je da pored asfaltiranja ovih 12 ulica, radovi neće stati, radiće se još na sređivanju putne infrastrukture.

Slađan Mihajlović predsednik mesne zajednice Donje Vranovce, zahvalio se rukovodstvu opštine Lebane što su radovi krenuli baš u ovom selu i dodao:

„S obzirom da u ovom selu nema iseljavanja stanovništva, a većina se bavi poljoprivredom, ovaj put će im mnogo značiti i olakšati život“.

Prilikom obilaska radova predsednik Ivan Bogdanović, razgovarao je i sa meštanima, koji nisu krili zadovoljstvo što će dobiti asfaltiran put, koji će im najviše olakšati transport poljoprivrednih proizvoda.

Check Also

SPOS: Protesti pčelara ispred “Lidl-a“, ako ovaj trgovinski lanac “napravi još jednu grešku“

Savez pčelarskih organizacija Srbije oglasio se saopštenjem povodom, kako se kaže, još jedne greške Trgovine …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *