Početna / DRUŠTVO / MEĐUNARODNA IZLOŽBA PTICA: U CSU izloženo 504 papagaja, štiglica, kanarinaca, papagaja, gugutki i drugih ptica
hotel bell

MEĐUNARODNA IZLOŽBA PTICA: U CSU izloženo 504 papagaja, štiglica, kanarinaca, papagaja, gugutki i drugih ptica

U Centru za stručno usavršavanje u obrazovanju sinoć je otvorena peta Međunarodna izložba ptica.

Ukupno su izložene 504 ptice, a bilo je tu štiglica, kanarinaca, papagaja, gugutki i ostalih ptica. U izme orgnaizatora, prisutne je pozdravio i zahvalio lokalnoj samoupravi na podršci Vladimir Nikolić, predsednik Udruženja za zaptitu i odgoj ptica „Štiglić“.

– Naše udruženje ove godine prvi put će učestvovati i na nekom takmičenju u inostranstvu, jer za desetak dana idemo u Istambul – istakao je Vladimir Nikolić.

Izložbu je otvorio šef kabineta gradonačelnika Leskovca Milan Ničić.

-Ovakva okupljanja predstavljaju pravi užitak ljubiteljima pticama bez obzira na godine. Drago mi je i što je veliki broj dece prisutan, jer je veoma važno da deca od malih nogu razvijaju ljubav i naklonost prema životinjama. Manifestacije kao ova šalju pozitivnu sliku o našem mestu u svet i uvek će naići na podršku lokalne samouprave – rekao je Milan Ničić.

Pogledaj takodje

PUTUJETE? ŽELITE DA PROVERITE EFIKASNOST VAKCINE ILI IMUNITET POSLE KORONE? – Testiranje na prisustvo antitela IgG i IgM od ponedeljka u Zavodu za javno zdravlje Leskovac

Od ponedeljka počinje testiranje na prisisustva antitela na lični zahtev u Zavod za javno zdravlje …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *