Početna / DOGAĐAJI / Maloj Anastasiji Spasić potrebna je naša pomoć – uključite se!
hotel bell

Maloj Anastasiji Spasić potrebna je naša pomoć – uključite se!

Anastasija Spasić iz Vlasotinca je rođena kao zdrava devojčica, iako je rođena na samom početku devetog meseca trudnoće, sa malom kilažom, od svega 1850 grama.

Roditelji su primetili blago nenapredovanje u njenom fizičkom razvoju, kada ni posle šestog meseca Anastasija nije mogla da sedi, niti da se podiže na rukice. Kasnije nije mogla ni da puzi na kolenima.

Nakon bezbroj pregleda, konsultacija i neizvesnosti, Anastasiji je potvrđena dijagnoza statičke kvadriplegične cerebralne paralize. Od tada do danas, mala Anastasija nije napravila svoje prve korake. Redovno posećuje klinike, banje i specijaliste nadajući se da će medicina pomoći njeno normalno odrastanje.

Anastasiji su neophodna novčana sredstva za dalje fizikalne terapije, logopedske i defektološke tretmane, banjska lečenja, ortopedska pomagala kao i za rad sa psihologom i neurologom.

Pozivamo vas da nastavite sa uplatama na dinarski račun 165-7010855807-48, devizni račun IBAN(EUR): RS351657010855831-73, otvoren u Addiko banci i putem PayPal naloga, paypal.me/pokrenizivot;Svrha uplate: Za Anastasiju Spasić

Sve informacije kako za Anastasiju Spasić, tako i za druge korisnike Fondacije možete pogledati na linku

https://www.pokrenizivot.com/korisnici/

https://www.pokrenizivot.com/doniraj/anastasija-spasic/

Pogledaj takodje

U leskovačkoj Covid bolnici od 70 pacijenata 54 na kiseoniku

U leskovačkoj Covid bolnici hospitalizovano je 70 osoba. U prethodna 24 časa bilo je 6 …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *