Home / DOGAĐAJI / LETOVAĆEMO U „ATINI“: Leskovac do kraja juna dobija moderan Akva park (VIDEO/FOTO)
hotel bell

LETOVAĆEMO U „ATINI“: Leskovac do kraja juna dobija moderan Akva park (VIDEO/FOTO)

Radovi na izgradnji Akva parka na prostoru nekadašnjeg Motela Atina ušlu u završnu fazu, a moderni tobogani i bazeni nagoveštavaju da će Leskovac dobiti mesto o kome se decenijama pričalo, od najava otvorenih bazena do neki varijanti iz 21. veka koje se nisu realizovale.

Prema onome što je gradonečelnik Leskovca dr Goran Cvetanović imao danas priliku da vidi, realno je očekivati da će rok za završetak radova i otvaranje a to je kraj juna biti ispoštovan, na radost, pre svega mlađih Leskovčana. I kao što je rekao jedan od članova porodice Stojanović „ovog leta ćemo letovati u Atini“.

-Završetak radova na investiciji vrednoj 2 miliona evra, očekujmo do kraja juna tekuće godine. Čitav kompleks sastojaće se iz velikog broja tobogana, velikog bazena sa kafićem, svlačionice i biletarnice, talasnog bazena, restorana, malog bazena sa toboganima za decu, kao i restorana koji će se nalaziti izvan kompleksa. Pored toga očekujemo i drugu fazu koja će obuhvatiti izgradnju hotela u toku naredne godine. Siguran sam da će ovako moderan akva park biti mesto sastajanja, druženja i zabave kako mlađe populacije, tako i starijih – rekao je gradonačelnik Goran Cvetanović i poručio da će Leskovac pored toga što je grad kulture, sporta, roštilja, postati i grad zabave i dobrog provoda.

Vlasnik mlekare Gložane i budućeg Akva parka Dragan Stojanović istakao je da je zadovoljan kako teku radovi, da će budući Akva park biti centar okupljanja ne samo ljudi iz Leskovca, već i iz čitave Srbije, kao i da će u kompleksu uposliti najmanje 50 ljudi.

Ovako će izgledati Akva park Atina kada bude završen:

Check Also

MALA MATURA: Rešenja testa iz srpskog jezika

Mali maturanti danas su polagali test iz srpskog / maternjeg jezika. Ovo su rešenja:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *