Home / GRADOVI / Leskovac / Leskovčanima predstavljen novi broj SNS Informatora
hotel bell

Leskovčanima predstavljen novi broj SNS Informatora

Unija mladih GrO SNS Leskovac delila je danas Leskovčanima najnoviji broj SNS – Informatora.

Prisutnim medijima poslednji broj ove publikacije predstavila je Maja Valčić, kazavši ovom prilikom da se u nemu nalaze svi bitni događaji u mesecu za nama kako u zemlji tako i na lokalu.

„Danas vam predstavljam najnoviji broj stranačkog biltena u kome je prikazan izveštaj najvažnijih aktivnosti na teritoriji naše zemlje tokom protekla dva meseca. U žiži interesovanja je svakako program „Moja prva plata“ za koji je Vlada Srbije izdvojila značajna sredstva, zatim o poseti predsednika Vučića Donaldu Trampu, i o razgovoru o normalizaciji odnosa između Beograda i Prištine.Vlada Srbije donela je odluku o povećanju minimalne cene rada kao i o povećanju penzija. Što se tiče događaja na lokalu može se pročitati o brojnim humanitarnim akcijama mesnih odbora, uređenje parkova, javnih površina, vodovodne mreže…ali i o sportu koji se na velika vrata vratio u leskovac – kazala je na današnjoj konferenciji Valčićeva.

Check Also

Mateja Trajković učenik škole „Rade Metalac“ uz pomoć novog alata, vršiće popravke i održavanje električnih uređaja, u domovima u Bojniku i Leskovcu

Sandra Gerginov, Mateja Trajković i Teodora Šuleić, učenici srednjih stručnih škola iz Vranja, Leskovca i …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.