Početna / GRADOVI / Leskovac / Leskovački Pokret socijalista osudio „hajku“ na Vulina
hotel bell

Leskovački Pokret socijalista osudio „hajku“ na Vulina

Povodom, kako je rečeno,  kampanje, koju opozicione stranke u Srbiji vode protiv ministra Aleksandra Vulina i predsednika Aleksandra Vučića, konferencijom za štampu se oglasio Gradski odbor Pokreta socijalista u Leskovcu.

Dovodeći Vulina u kontest sa proizvodnjom marihuane, toliko je bedno , podlo i apsolutno isto kao kada bismo mi rekli da je Djilas odgovoran što je njegov bivši šurak uhvaćen sa velikom količinom narkotika, ili da je neko saučesnik u ubistvu samo zbog toga što je bio u kafani u kojoj se ono dogodilo, istakao je predsednik GrO-a Božidar Vučković.

“ Podsetiću vas da je Vuk Jeremić sa svojom suprugom Natašom plakao u izbornom štabu kada su rekli da je gospodja Jeremić na čelu narko-kartela, pri čemu je to izrečeno kao odgovor na laži Jeremića o bratu predsednika Vučića. Medjutim, Jeremiću i njegovim saradnicima sada ni malo ne smeta da targetiraju porodice svojih političkih oponenata. Očigledno je za “dosovce“ normalno, čak i poželjno napadati porodice Vučić i Vulin, i samo za te dve porodice na političkoj sceni Srbije, nema ni prava, ni pravde.

Ministar odbrane i predsednik Pokreta socijalista, Aleksandar Vulin, nesporno je, ima izuzetne rezultate u radu i zato je najčešće napadan od strane opozicije.

Neka “dosovci“ nastave da lažu i vredjaju, a Vulin će još bolje i više raditi za Srbiju i srpski narod, rekao je Vučković, dodavši da će Vulin tužiti Miroslava Aleksića, koji će svoje laži morati da dokazuje na sudu.

S.Ć.

Pogledaj takodje

ŽFK „Vučice“ iz Vučja – ponos i budućnost fudbala i ženskog sporta u leskovačkom kraju

Ženski fudbalski klub „Vučice“ iz Vučja ostvario je veliki uspeh plasmanom na finalni turni Kupa …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *