Leskovački mališani svojom igrom rasterali oblake(Foto-Video)

Danas je u Leskovcu organizovana tradicionalna manifestacija “Razigrane ulice” koja je okupila predškolske grupe iz svih vrtića u Leskovcu.

Mališani, njih 1500 su se okupili na gradskom trgu kako bi pokazali svoje znanje i umeće, a tema događaja bila je tradicionalno kolo.

Iako je na početku manifestacije vreme izgledalo loše, deca su svojim igrom i raspoloženjem uspela da rasteraju kišni dan.

U ime grada Leskovca, prisutnima se obratila Brankica Stamenković, koja je mališanima poželela sreću u daljem školovanju, s obzirom na to da završavaju jedan period svog života.

“Zahvaljujem se svima što su svojim pozitivnim stavom i igrom uspeli da oteraju oblake i donesu radost na trg u našem gradu. Jer ovo je više od plesa, danas šaljemo poruku o tome koliko je bitno negovati tradiciju i običaje, koliko je važno imati podršku porodice uvek i u svakom trenutku. Želim vam da nastavite da koračate kroz život u ritmu muzike, da vam koraci budu sigurni i da znate da će vaša porodica, vaš grad uvek biti vaša podrška – istakla je Stamenković.

Manifestacija je bila prilika da se proslavi kraj predškolskog obrazovanja za mnoge mališane, dok su roditelji i građani Leskovca uživali u veselju i radosti koje su deca prenela svojim nastupom.

Leskovac je zahvaljujući svojim najmlađim stanovnicima imao sunčan i vedar dan, uprkos oblacima i kiši.

Check Also

U petak i subotu isplata redovne i privremene novčane naknade za maj

Nacionalna služba za zapošljavanje obaveštava javnost da će preko Banke Poštanska štedionica isplatiti redovnu i …