Home / DRUŠTVO / Leskovačke “Uraganke“ spremne za finale
hotel bell

Leskovačke “Uraganke“ spremne za finale

Gabrijela, Ana i Katarina će, u nedelju, predstavljati Leskovac na takmičenju “Srbija u ritmu Evrope“, a devojke su spremne da što bolje donesu pesmu “Fuego“ (Vatra)

Leskovac na najvećem muzičkom festivalu mladih, učestvuje treći put. To je, kaže šef kabineta gradonačelnika, Milan Ničić, još jedan od projekata kojima se promovišu i podržavaju mladi i njihov talenat:

– Leskovac je prepun talentovanih ljudi. Lokalna samouprava konstantno traži i za sada pronalazi načine da im obezbedi uslove za razvoj znanja i veština i da ih na putu do uspeha podrži. “Srbija u ritmu Evrope“ je jedan od takvih projekata i siguran sam da će devojke dati svoj maksimum u finalu, 5. septembra. Glasajte za njih, slanjem SMS poruke na broj 1557, sa sadržinom “pesma 19“.

U ime devojaka, obratila se Gabrijela Zdravković:

– Hvala što nam zajedničkim snagama obezbeđujete lepšu budućnost. Mi smo deca i naš zadatak je da se smejemo, plešemo i pevamo. Žellimo da rastemo uz ovaj festival. Živeo Leskovac, živela Srbija“.

David Makević, izvršni direktor takmičenja “Srbija u ritmu Evrope“, apostrofirao je dobru saradnju sa gradom Leskovcem:

– Takmičarke će u nedelju ekranizovati svoj talenat, prezentovati grad ii biti deo sistema vrednosti čiji je jedini cilj razvijanje talenta kod mladih. Svima zahvaljujem na saradnji, a devojkama želim lep plasman.

On je najavio i da će Leskovac uskoro posetiti ambasador Kipra, jer je ta država partner Leskovcu na ovogodišnjem takmičenju.

Check Also

U Covid bolnici preminuo još jedan Leskovčanin, na kiseoniki 51 pacijent

U leskovačkoj Covid bolnici u poslednja 24 časa umro je još jedan Leskovčanin od posledica …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *