Home / DOGAĐAJI / Leskovačka kompanija „Katalog“ otvorila novi prodajno – poslovni centar na Širokoj čaršiji
hotel bell

Leskovačka kompanija „Katalog“ otvorila novi prodajno – poslovni centar na Širokoj čaršiji

Kompanija „Katalog“ iz Leskovca svečano je danas otvorila svoj novi prodajno – poslovni centar koji se nalazi na Širokom čaršiji, u strogom centru Leskovca.

Na površini od preko 300 metara kvadratnih jedna od najstarijih računarskih firmi u Leskovcu i Jablaničkom okrugu danas je otvorila svoj novi Poslovni centar u kome će prodaje i servisa, po čemu je ova kompanija prepoznatljiva, na jednom mestu i konsultantske usluge iz iz oblasti računarstva, interneta ali i fiskalnih kasa i elektronskih faktura.

Kako u kompaniji kažu, ideja za otvaranjem Poslovnog centra se razvila radi bolje komunikacije sa klijentima i pružanja kvalitetne podrške u poslovanju preduzećima u svim segmentima, koji uključuju nove tehnologije i poboljšanje poslovnih procesa. Pored prodaje, zaposleni u Katalogu svojim klijentima nastavljaju da pružaju veliki broj usluga, od servisa, preko licenciranog video nadzora, do izrade softvera po zahtevu klijenata, android aplikacija, bekap rešenja i sve od IT tehnologije.

Otvaranju je prisustvovao gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović koji je tim povodom kazao da ova porodična kompanija osnovana 1993. godine tokom minuklih decenija razvijala te da se potreba za otvaranjem većeg objekta u koji je uloželo 23 miliona dinara nametnula:

– U Katalogu koji je prvi na jugu Srbije organizovao Sajam tehnike u Leskovcu, dugogodišnjem partneru Majkrosofta, trenutno radi 21 radnik, a zbog ubrzanog rada će zaposliti još 10 naših sugrađana do kraja godine“ rekao je gradonačelnik i najavio da će se u toku tekuće nedelje u Leskovcu biti otvoren proizvodno prodajni objekat kompanije DIT’S i Akva park i naglasio da to je to siguran pokazatelj činjenice da je grad Leskovac opravdano nosilac BFC sertifikata za lokalnu samoupravu sa povoljnim poslovnim okruženjem sa najvišim procentom ispunjenosti kriterijuma u Srbiji od 96,33%. – rekao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović na svečanom otvaranju.

Vlasnik kompanije Katalog Maksim Vasilev je rekao da je novi Poslovni centar pre svega orijentisan ka pravnim licima i da će im primarna delatnost biti pružanje konsultantskih usluga svim pravnim licima u Jablaničkom regionu:

– Budući da su oni osnovna cigla privrednog razvoja juga, treba im pomoć oko tehnološkog razvoja naročito u delu uvođenja novih fiskalnih uređaja, elektronskih faktura, kao i internet prodaje, mi ćemo im pomagati sa 15 obučenih radnika – rekao je Maksim Vasilev i zahvalio se gradonačelniku i lokalnoj samoupravi na dobroj saradnji.

Do kraja nedelje na snazi su dodatna sniženja, uključujući i akcijske scene, na artikle iz ponude Kataloga.

Check Also

Goran Cvetanović: Uspeh referenduma je veliki korak ka jačanju vladavine prava i nastavku demokratizacije našeg društva

Gradski odbor Srpske napredne stranke Leskovac oglasio se saopštenjem povodom rezultata juče održanog referenduma za …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *