Home / DRUŠTVO / „KUĆA OD SRCA“: Nova kuća za porodicu sa desetoro dece iz Medveđe uz podršku opštine i ministarstva
hotel bell

„KUĆA OD SRCA“: Nova kuća za porodicu sa desetoro dece iz Medveđe uz podršku opštine i ministarstva

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Republike Srbije Zoran Đorđević razgovarao je danas sa predsednikom Opštine Medveđa Nebojšom Arsićem i autorom emisije humanog karaktera „Kuća od srca“ Žarkom Lazićem.

Đorđević je nakon sastanka saopštio da će porodice sa više dece koje žive u lošim uslovima u narednom periodu dobiti potpuno nove kuće, pri čemu će prva biti u Opštini Medveđa.

On je objasnio da je porodica sa desetoro dece, koja živi u krajnje lošim uslovima, prva kojoj će resorno ministarstvo, u saradnji sa lokalnom samoupravom i emisijom „Kuća od srca“, u najskorijem vremenu pomoći i obezbediti bolje uslove za život.

Arsić je iskazao zahvalnost Đorđeviću na zalaganju i pružanju adekvatne pomoći kada je u pitanju pomenuta porodica, naglasivši da će Opština Medveđa pružiti podršku svakoj porodici kojoj je pomoć potrebna, u okviru svojih  mogućnosti.

Lazić, kao autor emisije humanog karaktera „Kuća od srca“, čiji  je pokrovitelj „Shadow Production“, istakao je da ovaj projekat za cilj ima zbrinjavanje najugroženijih porodica u Srbiji.

On je izrazio zadovoljstvo što je resorno ministarstvo prepoznalo značaj ovog projekta i podržalo ga, kao i nadu da ćemo svi zajedno uspeti da obezbedimo  adekvatne uslove za život brojnim porodicama u našoj zemlji.

Check Also

Koliko je Leskovac prihodovao od Roštiljijade?

Ovogodišnji prihod sa turističko privredne manifestacije Roštiljijada iznosi 6 miliona 530 hiljada 304 dinara. Ovo …

Оставите одговор