“Kris Mobil” pobednik turnira u Fudbalu 3×3 na trgu u Leskovcu

Na trgu u Leskovcu juče je održan turnir u fudbalu 3×3, koji je okupio veliki broj prijavljenih ekipa i izazvao veliko interesovanje publike.

Turnir je započeo svečanim pozdravom Stefana Kitanovića, poslanika u Narodnoj skupštini, koji je u ime grada poželeo dobrodošlicu svim ljubiteljima sporta.

„Pravi put do formiranja kompletne ličnosti je bavljenje sportom. Grad Leskovac je zbog toga odlučio da podrži brojna sportska takmičenja. Veliki broj organizatora kaže da je Leskovac dobar domaćin. U sportu nema slučajnih uspeha, zato grad Leskovac, na čelu sa gradonačelnikom dr sci. med. Goranom Cvetanovićem, podržava i povećava ulaganja u klubove, sportska dešavanja i infrastrukturu. Sportisti to višestruko vraćaju i najbolji su ambasadori grada. Danas imamo priliku da se u našem gradu održava 3×3 turnir u fudbalu, sa 38 prijavljenih ekipa. Za najbolje je obezbeđena nagrada od 100 hiljada dinara,“ izjavio je Kitanović.

Nemanja Stevanović, predstavnik 3×3, zahvalio se gradu Leskovcu na gostoprimstvu i istakao da sezonu započinju upravo iz ovog grada:

„Šampion Leskovca će biti prvi finalista srpskog prvenstva, a šampion Srbije ide na svetsko prvenstvo.“

Uzbudljivo finale i pobednici turnira

Ovogodišnji Admiralbet 3×3 Serbia Tour u fudbalu započeo je prvom stanicom na glavnom gradskom trgu u Leskovcu. U odlučujućoj finalnoj utakmici susreli su se Kris Mobil i Nandra doo. Igrači Nandre obezbedili su prednost postigavši tri gola u prvih nekoliko minuta, dok je Kris Mobil bio blizu sa dva gola. Šest minuta pre kraja, Nandra je povećala vođstvo na 4:2.

Dva minuta pre kraja meča, Kris Mobil je izjednačio rezultat, ali je Nandra ubrzo ponovo preuzela vođstvo. U poslednjim sekundama utakmica je završena izjednačenim rezultatom 5:5, što je dovelo do produžetaka. Ipak, ni produžetak nije doneo pobedu jednoj ekipi, pa se prešlo na šutiranje penala.

Ekipa Kris Mobila je osvojila zlatnu medalju postigavši 10 golova naspram 9 golova Nandre. Pored plasmana na finale Srbije, Kris Mobil je osvojio i novčanu nagradu od 100.000 dinara, dok su drugoplasirani Nandra doo osvojili 30.000 dinara, a trećeplasirani Enco Mareska 20.000 dinara.

Još jedan fudbalski spektakl je iza nas, a sezona tek počinje.

Foto:3×3 Football facebok

Check Also

NAPRED, ORLOVI! Srbija može protiv Slovenije – podrži je i ti PATRIOTSKIM TIKETOM!

Srbija je favorit protiv Slovenije – iskoristi najveće kvote! Očekivano ili ne, fudbaleri Srbije poraženi …