hotel bell

Košarkaši Zdravlja u PETAK U 17h dočekuju Mladost iz Zemuna

Košarkaši Zdravlaj u petak u Leskovcu dočekuju ekipu Mladosti MaxBet u utakmici 11. kola AdmiralBet Košarkaške lige Srbije.

Biće to duel ekipa koje imaju isti skor u dosadašnjem delu sezone i prilika da Leskovčani zabeleže preko potrebnu pobedu.

– Sutra nas očekuje veoma bitna utakmica protiv Mladosti iz Zemuna. Mi smo trenirali i naporno radili ove nedelje i kao i na svakoj utakmici idemo na pobedu. Mladost ima podjednak broj pobeda i poraza kao i mi i nema sumnje da će to biti dobra utakmica. Pozivam sve Leskovčane, naše navijače da dođu, da nam pruže podršku jer sigurno zajedno možemo do pobede – rekao je na konferenciji za medije košarkaš Zdravlja Vojislav Stajić.

Tim Zdravlja će biti jači za povratnika Nou Blekvela, koji je zbog privatnih problema bi u SAD i danas se priključio ekipi čiji je deo bio u prošloj sezoni. Problem predstavlja povreda Miloša Jovića na utakmici sa OKK Beogradom i još je nepoznanica koliko će moći da pomogne ekipi.

– Sutra u 17 časova nas očekuje jako bitna utakmica protiv ekipe Mladosti iz Zemuna. To je ekipa koaj se nalazi u donjem delu tabele, ali takođe ekipa koja igra vrlo specifično. Ekipa koaj igra u vrlo visokom intenzitetu svih 40 minuta tako da je to prvio preduslov za pobedu sutra, da mi budemo fizički dobri, da zaustavimo njihovu tranziciju i da budemo jači u duelima jedan na jedan. Ako to tako bude uopšte ne sumnjam da ćemo sutra ostvariti jako važnu pobedu za nas. Mislim da igrači sa nestrpljenjem očekuju utakmicu u petak i nadam se da će navijači doći u veliko broju da nas podrže i da zajedno proslavimo novu pobedu – naglasio je u susretu sa novinarima trener Zdravlja Nikola Ristić.

Utakmica Zdravlje – Mladost MaxBet igra se u petak, u velikoj dvorani Sportskog centra Dubočica, a početak je zakazan za 17 časova.

Check Also

Na svetu postoji preko 240 vrsta magnolije, a svaka je pravi ukras dvorišta ili parka

Biljka i čitav rod su dobili ime po francuskom botaničaru Pjeru Magnolu (1638-1715), a ova …

Оставите одговор