Home / DOGAĐAJI / Košarkaši Zdravlja počeli pripreme za Košarkašku ligu Srbije (foto/video)
hotel bell

Košarkaši Zdravlja počeli pripreme za Košarkašku ligu Srbije (foto/video)

Sastankom i prvim treningom danas su i zvanično počele pripreme košarkaša Zdravlja za prvenstvo Košarkaške lige Srbije.

Košarkaški klub Zdravlja na čelu sa predsednikom Igorom Stojanović se posle 12 godina vraća na veliku scenu, u društvo prvoligaša a Leskovac na mapu vodećih košarkaških centara u zemlji.

Odmah posle osvajanja titule prvaka i plasmana u KLS uprava kluba počela je, uz podršku Grada Leskovca, pripreme za novu sezonu. Angažovana su i pojačanja, koja će Dnevnik Juga kao medijski sponzor KK Zdravlje predstaviti u narednim danima.

Na prvom treningu odlična atmosfera, a predsednik kluba Igor Stojanović je obraćajući se igračima rekao da je klub organizaciono srpeman za takmičenje u Košarkaškoj ligi Srbije, a da je osnovni cilj opstanak i stabilizacija leskovačkog prvoligaša u prvom rangu takmičenja.

– Mi ćemo kao klub da budemo na maksimalnom nivou, Iz godine u godinu napredujemo kao klub. Nadam se da ćemo da ispunimo vaša očekivanja kao klub koji iz godine u godinu raste i na organizacionom i na marketinškom nivou. Trudićemo se da održimo renome koji smo stvorili prethodnih godina kao klub koji ima maksimalno fer i korektan odnos prema igračima – rekao je predsednik Zdravlja Igor Stojanović u prvom obraćanju igračima i predstavio trenera i ostale saradnike iz kluba

Trener Zdravlja Lazar Spasić obavio je i prvi trening sa igračima, a poseban fokus bio je na upoznavanju novih igrača sa sistemom rada u klubu.

Check Also

Veliki skok broja novozaraženih u Leskovcu, Vlasotincu, Lebanu, Bojniku, Medveđi i Crnoj Travi

Zavod za javno zdravlje Leskovac saopštio je najnovije podatke o epidemiološkoj situaciji u Jablaničkom. U …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *