Home / DRUŠTVO / Jug Srbije može napredovati samo uz međusobno poštovanje, razumevanje i saradnju između opština i gradova
hotel bell

Jug Srbije može napredovati samo uz međusobno poštovanje, razumevanje i saradnju između opština i gradova

Načelnik Nišavskog okruga Petar Babović, posetio je danas grad Leskovac, a u svom kabinetu ga je ugostio gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanvić.

Na sastanku je bilo reči i o trenutnoj i budućoj saradnja grada i okruga i zaključeno da jug Srbije, uz veliku podršku koju uživa od strane Vlade i predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, može napredovati samo uz međusobno poštovanje, razumevanje i saradnju između opština i gradova, što su Leskovac i Niš ostvarili kada je lokalna samouprava grada na Veternici u saradnji sa SRC Dubočicom niškom vaterpolo klubu Nais omogućila termine za trening na leskovačkom bazenu, koji su, zbog nemogućnosti treniranja na svom, članovi ovog kluba koristili 10 dana.

Gradonačelnik Cvetanović je načelnika Babovića upoznao sa ulaganjima Leskovca u svim oblastima, sa uspešnim institucijama i pojedincima.

Check Also

U Orašju položeni venci povodom 80. godišnjice streljanja meštana ovog sela

Delegacije OO SUBNOR-a, OO Rezervnih vojnih starešina i predstavnici Udruženja potomaka ratnika 1912-1920.položili su vence …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *