Početna / DOGAĐAJI / JP „Pijaca“ proslavila Veliku Gospojinu
hotel bell

JP „Pijaca“ proslavila Veliku Gospojinu

Rezanjem slavskog kolača uz prisustvo direktora JP „Pijaca“ iz većih gradova Srbije i mnogobrojnih gostiju, Javno preduzeće „Pijaca“ Leskovac obeležila je danas svoju slavu Veliku Gospojinu.

Sveštenik Mile Jovanović iskoristio je ovu priliku da podseti na značenje ovog praznika i na okupljanja na kojima se želi zdravlje, sreća i blagostanje.

U ime gradonačelnika Leskovca prisutnima se obratila njegova zamenica Andrea Tošić, iskoristivši ovu priliku da domaćinima čestita slavu i da im poželi da još dugog godina rade sa pozitivnim rezulatatom.

„Pijace su kroz istoriju, poput trgova, bile mesto na kojem se okupljao najveći broj ljudi. Tako je i danas, pijaca okuplja mnogo naših sugrađana i svakodnevno je puna ljudi i života. Zato se Grad Leskovac trudi i radi na modernizaciji i poboljšanju poslovanja svih, pa i ovog preduzeća. Radi unapređenja poslovanja i kvaliteta usluga izgrađen je novi pijačni kompleks i prostor oko pijace, koji se odvijao u nekoliko faza, a ukupno je uloženo oko 124 miliona dinara. Da je reč o važnom i savremeno opremljenom kompleksu potvrđuje i priznanje žirija 25. međunarodnog Salona urbanizma, na kojem su projektanti nove pijace dobili treću nagradu u kategoriji realizovanih projekata“ – kazala je Tošićeva.

Ovogodišnji domaćin slave Dejan Petrović predao je slavu Živojinu Ristiću.

Pogledaj takodje

UKIDA SE NAPLATA ROMINGA SA GRČKOM: Ovog leta telefoniranje i poruke sa plaže po ceni lokalnog poziva i SMS-a

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić sastala se danas u Atini, uoči Ekonomskog foruma Delfi, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *