Jedan od 200 automobila u svetu stigao u Leskovac na izložbu

Jedinstvena prilika pružila se ljubiteljima automobila u Leskovcu, jer jedan od samo 200 primeraka limitirane edicije Nissan Primere na svetu trenutno krasi izložbu ispred Sportskog centra Dubočica.

Ovaj retki automobil privukao je pažnju posetilaca i medija, a vlasnici su stigli iz Makedonije, tačnije iz Ohrida.

“Da, mi smo vlasnici ovog automobila i kolekcionari smo retkih automobila. Iako nismo profesionalni trgovci, strast prema automobilima nas je dovela do poseda ovog izuzetnog primerka,” rekli su vlasnici tokom razgovora.

Posetioci izložbe su imali priliku da uživaju u pogledu na ovaj specijalni model, koji je izazvao veliku pažnju među ljubiteljima automobila iz svih delova Srbije.

Organizatori su posebno pohvalili prisustvo velikog broja Makedonaca, koji su, kako kažu, ove godine pokazali izuzetno poštovanje prema svojim srpskim prijateljima.

“Ove godine je zaista izvanredna poseta. Imamo više Makedonaca nego Srba, što pokazuje koliko su nas ispoštovali,” rekli su organizatori. “Naravno, imamo i posetioce iz svih gradova Srbije, ali Makedonci su stvarno impresionirali.”

Leskovac je danas postao pravo mesto za ljubitelje automobila, a Nissan Primera iz Ohrida predstavlja krunu ove manifestacije.

Dok posetioci razgledaju ovaj redak automobil, mnogi se pitaju gde će biti sledeće ovakvo okupljanje koje spaja ljubitelje automobila iz čitavog regiona.

Check Also

Nagrađeni najbolji mladi harmonikaši

Na memorijalnom takmičenju mladih harmonikaša iz svih krajeva naše Republike koje nosi naziv našeg proslavljenog …