Home / DOGAĐAJI / Iz budžeta grada „Komunalcu“ isplaćeno 11,5 miliona dinara
hotel bell

Iz budžeta grada „Komunalcu“ isplaćeno 11,5 miliona dinara

Iz budžeta grada Leskovca na račun JKP „Komunalac“ Leskovac isplaćena suma od 11,5 miliona dinara na ime ispostavljenih privremenih situacija za održavanje zelenih površina na teritoriji grada Leskovca, Vučja i Brestovca, kao i za održavanje čistoće na teritoriji grada Leskovca i naseljenog mesta Vučja.

Usluge se isplaćuju na osnovu potpisanih ugovora između grada Leskovca i JKP „Komunalac“ za obavljanje komunalnih delatnosti u ukupnoj vrednosti od 191 milion dinara za tekuću 2021. godinu.

Radi poboljšanja pružanja komunalnih usluga stanovnicima čitave teritorije grada i adekvatnog održavanja higijene u Leskovcu u obnavljanje mehanizacije javno komunalnih preduzeća Komunalac, Grdelica i Vodovodod uložena je suma od 210 miliona dinara. I pored svih navedenih izdvajanja za mehanizaciju i usluge koje preduzeća pružaju činjenica je da higijena u gradu može biti na višem nivou što pre svega zavisi od bolje organizacije rada preduzeća zaduženih za obavljanje tog posla.

Rukovodstvo grada Leskovca ovim putem apeluje na građane da smeće odlažu na mestima predviđenim za tu namenu, da vode računa o okolini i time pomognu nadležnim gradskim službama u održavanju higijene u gradu kako bismo svi imali čistije i uređenije okruženje.

Check Also

U Orašju položeni venci povodom 80. godišnjice streljanja meštana ovog sela

Delegacije OO SUBNOR-a, OO Rezervnih vojnih starešina i predstavnici Udruženja potomaka ratnika 1912-1920.položili su vence …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *