Home / DRUŠTVO / IN MEMORIAM: Vesna Simonović, profesor engleskog jezika u OŠ „Josif Kostić“
hotel bell

IN MEMORIAM: Vesna Simonović, profesor engleskog jezika u OŠ „Josif Kostić“

Naša draga i uvažena koleginica Vesna Simonović, profesor engleskog jezika, posle duge i teške bolesti zauvek nas je napustila.

Još jedan veliki udarac i nenadoknadiv gubitak za naš kolektiv.

Bila je izuzetna osoba koja je u naš kolektiv unosila vedrinu. Širila je oko sebe pozitivnu energiju i dobro raspoloženje čak i kada joj je bilo teško. Svoj osmeh, po kome je bila posebna nesebično je delila sa svima i svakome pružala nadu i utehu kada mu je bila potrebna. Bila je dobar prijatelj i drug, spremna da u svakom trenutku pomogne. Uvek je hrabro iznosila svoje mišljenje i stavove. Bila je veliki borac u svim segmentima života. Takva je bila i u svojoj bolesti do samog kraja. Za 35 godina rada u našoj školi ostavila je neizbrisiv trag. Veliki stručnjak, pravi profesionalac odličan nastavnik… Ostaće upamćena kao jedan od najboljih odeljenjskih starešina jer se uvek borila za svoje đake i u svakom trenutku je bila tu da da dobar savet i da pomogne. Mnogo generacija je izvela na pravi put čemu svedoči i to da je mnogima od nas koji sada radimo u školi bila nastavnik. Svima nama koji smo imali čast i privilegiju da sa njom podelimo deo života ostaće zauvek u srcu.

Kolektiv naše škole izražava veliko žaljenje zbog gubitka i velike praznine koju je iza sebe ostavila naša draga Vesna, a članovima njene porodice i prijateljima izjavljujemo duboko saučešće – navodi se u informaciji OŠ Josif Kostić.

Check Also

Uspostavljen redovan odvoz smeća u Vlasotincu

Nakon mesec dana neredovnog odvoza smeća, zbog kvarova na kamionima, JKP Komunalac Vlasotince je danas …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *