Home / DRUŠTVO / I put ka vrhu Hisara u planu za rehabilitaciju
hotel bell

I put ka vrhu Hisara u planu za rehabilitaciju

Na “Izletište kod repetitora“, kako ga popularno zovu, Leskovčani rado odlaze, pa grad za put do vrha brda, želi da nađe trajnije rešenje

Na vrhu Hisara, sve je više sadržaja namenjenih odmoru, rekreaciji i zabavi cele porodice, ali se do izletišta stiže vrlo lošim putem. Nadležni, međutim, planiraju da se ovom saobraćajnicom pozabave naredne godine:

– Već smo imali intervencije na putu od podnožja do vrha brda, ali je, zbog neuređenih kanala, nažalost, sve bilo kratkog veka. Namera nam je da nađemo trajnije rešenje. Naredne godine radićemo rekonstrukciju ulice “Devet Jugovića“, jedne od retkih pod kockom. Nju ćemo asfaltirati, a kocku iskoristiti za oblaganje puta ka vrhu Hisara. Naravno, moraju se urediti odvodni i kanali, najavljuje gradonačelnik Goran Cvetanović.

Inače, ovaj put je omiljena staza šetača, rekreativaca i zaljubljenika u prirodu, dok je izletište na vrhu opremljeno dečjim mobilijarom, vidikovcima, i roštiljima, tako da je tokom cele godine, popularno okupljalište Leskovčana.

Check Also

Jelena Bačić Alimpić 2. decembra u Grdelici

Grdelica će 2. decembra imati priliku da ugosti spisateljicu Jelenu Bačić Alimpić, koja će promocisati …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *