Home / DRUŠTVO / Humanitarna organizacija „Pokreni život“ podelila 154 paketića i novogodišnjih čestitki učenicima škole „11. Oktobar“
hotel bell

Humanitarna organizacija „Pokreni život“ podelila 154 paketića i novogodišnjih čestitki učenicima škole „11. Oktobar“

Humanitarna organizacija „Pokreni Život“ na čelu sa zastupnikom i predsednikom Upravnog odbora iz Leskovca u saradnji sa Medicinskom školom u Leskovcu i ostalim mnogobrojim kompanijama realizovala je deo projekta „Za decu u Novoj godini“ čiji je cilj podela novogodišnjih paketića i čestitki učenicima škole „11.Oktobar“.

Podela je izvršena danas u školi „11.Oktobar“ u saradnji sa direktorom škole Vladimirom Anđelkovićem. Podeljeno je 154 paketića i 154 novogodišnjih čestitki.

Drugi deo projekta je planiran 27.12.2019. godine u 12 časova na odeljenju pedijatrije u saradnji sa direktorom Opšte bolnice u Leskovcu, Nebojšom Dimitrijevićem i načelnicom odeljenja pedijatrije Mirijanom Miljković.

„Realizacijom samog projekta smo poslali jasnu poruku učenicima škole „11.Oktobar“ i stavili im do znanja da neko misli na njih i da na ovom svetu nisu sami – navode iz ovog Udruženja.

Check Also

Prodaje se imovina Preduzeća “GP Auto shop“ iz Medveđe

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika, oglasila je javno nadmetanje za prodaju nepokretnosti i pokretne imovine …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *