Home / DRUŠTVO / Gradsko veće Leskovca usvojilo odluke o izmeni Plana nabavki, raspodeli dobiti JP Pijaca, izveštaj preduzeća „KELES LED“ i eksproprijaciju zemljišta za širenje groblja
hotel bell

Gradsko veće Leskovca usvojilo odluke o izmeni Plana nabavki, raspodeli dobiti JP Pijaca, izveštaj preduzeća „KELES LED“ i eksproprijaciju zemljišta za širenje groblja

Gradsko veće Leskovca održalo je danas 62. sednicu na kojoj su razmotrene četiri tačke dnevnog reda.

Gradski većnici usvojili su odluku o Izmeni i dopuni broj 3 Plana nabavki za 2022. godinu, čije je prihvaćen zahtev Gradske uprave za nabavku dodatnih računara.

Gradsko veće usvojilo je i Odluku o raspodeli dobiti Javnog preduzeća Pijaca. Ovom odlukom predviđeno je da se dobit za 2021. godinu u iznosu od 6.105.305,77 dinara iskoristi za pokriće gubitaka iz prethodnih godina.

Na pitanje gradonačelnika Gorana Cvetanovića kakvo je poslovanje ove godine, direktor Pijace Milan Stojković je odgovorio da postoji dug za plate, na šta je Cvetanović odgovorio kontra pitanjem „pa kako onda imate dobit?“.

Gradski većnici jednoglasno su usvojili godišnji izveštaj Društva posebne namene KELES LED čiji je vlasnik kompanija Keeplight. O ovoj temi više informacija će biti u posebno vesti.

Gradsko veće je usvojilo i odluku o pokretanju postupa eksproprijacije zemljišta za potrebe Svetoilijskog groblja. Kako je rečeno, završetkom ovog postupka biće rešeno pitanje postojanja dovoljnog broja grobnih mesta za duži vremenski period.

Check Also

Detaljna kontrola ispravnosti autobusa koji prevoze decu na utakmicu Srbija – Švedska

Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je da će pripadnici Uprave saobraćajne policije, u …

Оставите одговор