Home / DRUŠTVO / Gradski odbor Narodne stranke Leskovac o zameni rasvete u gradu
hotel bell

Gradski odbor Narodne stranke Leskovac o zameni rasvete u gradu

Na pres konferenciji GrO Narodne stranke, a nakon demonstracije snimka iz jedne od leskovačkih ulica, lazarevačkoj komaniji predloženo da promeni ime u “Kip lajt šou“, jer rasveta podseća na onu koja se dobija korišćenjem ovog sistema

Momir Pejatović još jednom je govorio o ugovoru sa firmom Kip lajt (Keep light). On je novinarima pokazaotelefonski snimak jedne leskovačke ulice u večernjim satima, na kojoj rasveta treperi, odnosno pali se i gasi, što ga je podsetilo na efekat lajt-šoua.

Član Gradskog odbora. elektroinženjer Ljubiša Mladenović je, nakon što je analizirao ugovor o javno privatnom partnerstvu i naglasio kako veći deo zarade od uštede odlazi kompaniji koja ulaže sredstva u novu rasvetu.

Mladenović dodaje i da je garancija na opremu 15 godina, a nakon tolikog perioda korišćenja, sve što je ugrađeno biće prilično amortizovano, pa ćemo ponovo morati da ulazimo u istu investiciju.

Na današnjoj press konferenciji, istaknuto je i da Narodna stranka neće da ćuti, jer bi to bio znak odobravanja postupaka aktuelne vlasti, pa čak i saučesništvo u njima.

Check Also

Uspostavljen redovan odvoz smeća u Vlasotincu

Nakon mesec dana neredovnog odvoza smeća, zbog kvarova na kamionima, JKP Komunalac Vlasotince je danas …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *