Gradonačelnik Leskovca o hapšenju predsednika mesnih zajednica: Ja odgovorno tvrdim povući ću se iz političkog života ako sam umešan u ovu celu stvar

Slide Background
Slide Background
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Gradonačelnik Leskovca, Goran Cvetanović, oštro je demantovao bilo kakvu povezanost sa nedavnim hapšenjem i proneverom novca mesnih zajednica, koje je na jutrošnjoj sednici Gradskog veća izneo odbornik grupe GG”Za Leskovac zajedno”, Nebojša Cakić.

Na konferenciji za novinare, Cvetanović je istakao:

“Ja ni na koji način nisam povezan sa ovom temom i ovim događajima. MUP je proverio sve i posle toga su ljudi pušteni kući, dakle nisu u zatvoru, kao što tvrdi Nebojša Cakić. Takođe sam optužen i za upotrebu pečata Mesnih zajednica koje po navodima Cakića stoje kod mene. Dok sam ja gradonačelnik, pečat ne stoji kod mene, već kod mojih sekretarica, tako da i ova priča da sam koristio pečate pada u vodu. Ja odgovorno tvrdim i povući ću se iz političkog života ako sam umešan u ovu celu stvar. Takođe, mogu da garantujem i za moga saradnika Pericu Gavrilovića, ako je i on umešan, ja ću odmah da se povučem sa ove funkcije.”

Ovim izjavama gradonačelnik Cvetanović oštro se distancirao od bilo kakve povezanosti sa skandalom pronevere novca mesnih zajednica.

Podsećanja radi, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije, uhapšeno je sedam osoba iz Grdelice zbog sumnje da su izvršili krivično delo zloupotreba službenog položaja i jedna osoba zbog sumnje da je izvršila krivično delo zloupotreba službenog položaja u podstrekavanju.

Check Also

U nedelju u Leskovcu bez uputa i termina: decu će pregledati fizijatri, za odrasle pregledi pulmologa i krvna slika, tumor markeri i provera hormona štitne žlezde

I ove nedelje u Leskovcu će biti organizovani besplatni lekarski pregledi i analize krvi bez …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *