Home / DRUŠTVO / Gradonačelnik Leskovca na Međunarodnom forumu „Školski sport – platforma za zdrav način života
hotel bell

Gradonačelnik Leskovca na Međunarodnom forumu „Školski sport – platforma za zdrav način života

Danas je u Beogradu, u organizaciji Međunarodne federacije školskog sporta i Saveza za školski sport Srbije, održan međunarodni forum „školski sport – platforma za zdrav način života“.

Forum je organizovan radi razmene iskustava i isticanja primera dobrih praksi sa ciljem razvoja programa školskog sporta u Republici Srbiji i celom svetu, a teme panela bile su: „Sportske vrednosti u svakoj učionici“ i „Zdrave životne navike za učenike“.

Na forumu su govorili ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić i predsednik Međunarodne federacije školskog sporta Lorent Petrinka.

Ovoj manifestaciji prisustvovao je i gradonačelnik Leskovca dr sci. med. Goran Cvetanović sa saradnicima, zamenicom gradonačelnika dr Lidijom Dimitrijević, članovima Gradskog veća Andrijom Atanaskovićem i Jelenom Stanković.

Organizaciju skupa je pomogao i Savez za školski sport Leskovac, a predsednik Saveza Ivan Cvetanović je učestvovao kao koordinator za Jablanički okrug.

Check Also

Goran Cvetanović: Uspeh referenduma je veliki korak ka jačanju vladavine prava i nastavku demokratizacije našeg društva

Gradski odbor Srpske napredne stranke Leskovac oglasio se saopštenjem povodom rezultata juče održanog referenduma za …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *