Početna / GRADOVI / Leskovac / Goran Cvetanović prvi na listi „Aleksandar Vučić – Za našu decu“, uz SNS na listi za lokalne izbore još 5 stranaka
hotel bell

Goran Cvetanović prvi na listi „Aleksandar Vučić – Za našu decu“, uz SNS na listi za lokalne izbore još 5 stranaka

Srpska napredna stranka izlazi na lokalne izbore u Leskovcu na listi „Aleksandar Vučić – Za našu decu“.

Prvi na listi je gradonačelnik Leskovca i predsednik Gradskog odbora SNS dr Goran Cvetanović, a na listi će se kao odbornički kandidati naći i predstavnici PUPS-a, SDPS-a, SNP-a, PS-a i PSS-a.

O koaliciji je na konferenciji za medije govorio prvi čovek leskovačkih naprednjaka dr Goran Cvetanović.

-Za prave političare izbori su jedino legitimno priznanje kojim se preuzima rukovođenje opštinom, gradom ili republikom. Ono što za profesore predstavlja škola, za sportiste teren za političare su izbori – rekao je lider leskovačkog SNS-a dr Goran Cvetanović.

On je naglasio da ova stranka i koalicija okupljena oko nje na izbore izlazi spremna.

-Verujemo da smo do sada svojom politikom osigurali dobru budućnost za našu decu. Nastavljajući kretanje uzkaznom putanjom stvorili smo sinergiju timova i različitih političkih opcija koje deluju sa jednim ciljem i pretočili u koaliciji Aleksandar Vučić – Za našu decu. Udruženim snagama želimo da nastavimo realizaciju kapitalnih projekata u gradu Leskovcu poput unapređenja industrijske Zelene zone, podsticaja razvoja privrede, povećanja broja novootvorenih radnih mesta, izgradnje gradskog trga, liniej mulja, grdaskog kolektora, nastavka rekonstrukcije Opšte bolnice, rekonsturkcije puta ka Vlasotincu … Nastavićemo realizaciju brojnih projekata iz oblasti privrede, obrazovanja, infrastrukture, kulture, zdravsttva, poljoprivrede, zaštite životne sredine. Podsticaćemo javnost i transparentnost u radu lokalne samouprave i javno komunalnih preduzeća, zagovarati borbu protiv korupcije. Uz pomoć Republike započećemo rekonstrukciju Bulevara Nikole Pašića, izgradnju gradskog stadiona, rekonstrukciju bolnice i dečijeg dispanzera, objekata škosle za tekstil i dizajn i led osvetljenaj na teritoriji čitavog grada, rakonstrukciju vodovodne i kanalizacione mreže, elektrifikaciju polja – najavio je Cvetanović neke od smernica na kojima će ova lista graditi svoju kampanju.

Prvi čovek leskovačkih naprednjaka zahvalio je svim sugrađanima koji su svojim potpisima podržali listu Aleksandar Vučić – Za našu decu kako za republičke, tako i za lokalne izbore.

Pogledaj takodje

“Dubočica“ protiv “IMT-a“, za častan oproštaj od domaćeg terena

Leskovački fudbalski prvoligaš, iako su i matematičke šanse za opstanak otpale, želi časno i pošteno …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *