Home / DRUŠTVO / Gimnastičarke “Koluta“druge u regionu
hotel bell

Gimnastičarke “Koluta“druge u regionu

Na regionalnom takmičenju u kategoriji C programa, za uzrast od I-IV razreda, održanom poslednjeg dana oktobra u Nišu, Gimnastički klub “Kolut“osvojio je ekipno II mesto, a sve devojke pokazale su se u najboljem svetlu.

Anja Spasić bila je III mesto u pojedinačnom plasmanu, a doprinos osvajanju srebra, dale su Julija Mitrović, Ena Perić, Nina Golubović i Daša Nešić.

Isti timski uspeh “Kolut“ je postigao i u kategoriji V i VI razred. Iva Stevanović je pojedinačno bila prva, a Iva Janković treća. Odlično znanje pokazale su i Neda Mitrović, Mišel Arsić i Nađa Dičić.

U kategoriji iznad, briljirala je Lena Stojiljković, ali Leskovčanke nisu mogle konkurisati za ekipno priznanje. Od ostalih pojedinanih rezultata treba izdvojiti nastup Lene Stojiljković, kojoj je medalja za malo izmakla.

Šteta je da se, na tri dana, pre takmičenja, Sara Svetanović povredila, a sa njom bi se sigurno stiglo i do timskog priznanja, kaže trener Goran Stojanović, koji je domaćina pohvalio za odličnu organizaciju gimnastičkog nadmetanja.

Check Also

U Orašju položeni venci povodom 80. godišnjice streljanja meštana ovog sela

Delegacije OO SUBNOR-a, OO Rezervnih vojnih starešina i predstavnici Udruženja potomaka ratnika 1912-1920.položili su vence …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *