Početna / DOGAĐAJI / Gde kupiti poklon u Nišu?
hotel bell

Gde kupiti poklon u Nišu?

Darivanje dragim ljudima je aktivnost koju često uvršćujemo u svoje redovne zadatke. To je prilika da uživamo birajući čime ćemo obradovati svoju porodicu i prijatelje, čekajući izraze njihovog oduševljenja poklonom.

U želji da vas inspirišemo da napravite pravi izbor, u nastavku teksta dajemo vam nekoliko ideja za to gde u Nišu možete kupiti poklone koji će iznenaditi vaše bližnje.

Posetite radnju koja izrađuje fotografije ili ih poručite online

S obzirom na to da se fotografije danas ređe izrađuju nego ranije, nema sumnje da je ovo vrlo autentičan poklon, kojim možete obradovati i muškarce i dame. Izrada fotografija okuplja vaše najlepše trenutke u album, što će sigurno izazvati samo prijatne emocije kod vaše drage osobe.

Pored fotografija u albumu, danas su jako popularne i retro fotografije, poznate još i kao polaroidne ili instant slike, koje su ranije nastajale odmah nakon fotografisanja instant aparatom, a sada ih možete uraditi u radnjama koje tu uslugu imaju u svojoj ponudi.

Albumi pažljivo dizajnirane spoljašnjosti, kao i polaroidne fotografije, pored toga što će izazvati oduševljenje, mogu oplemeniti enterijer doma onoga za koga birate ovakav poklon, tako što će dobiti počasno mesto na njegovim policama i zidovima.

Knjižara je dom izvrsnih poklona

U njoj možete naći darove za sve uzraste i za svaki džep. Možete se odlučiti za neki skupocen komplet klasika ili savremeni serijal knjiga, kao i za pojedinačna dela koja su u skladu sa interesovanjima osobe za koje birate.

Putopisi, knjige za decu, klasici lepe književnosti, ljubavni romani, knjige koje su posvećene istorijskoj ili političkoj tematici samo su neki od žanrova koji se nalaze na policama knjižara i kojima možete iznenaditi i muškarce i žene.

U poslednje vreme naročitu popularnost imaju knjige namenjene individualnom razvoju, te se možete opredeliti za knjige o roditeljstvu, poslovnom uspehu, ličnom razvoju i slično.

Prodavnica kvalitetnog veša je adresa za odlične poklone

Prijatan i udoban veš dobrodošao je svakome, tako da sa takvim poklonom za najbliže sigurno nećete pogrešiti. U radnjama ovog tipa možete naći i veliki izbor proizvoda koji pripadaju programu za spavanje, što znači da se možete odlučiti i za pidžamu zanimljivog dezena ili spavaćicu i time obradovati nekoga.

Drogerije ili parfimerije su mesta gde možete napraviti idealan izbor poklona

Kozmetički proizvodi uvek su poželjna vrsta poklona, a posebno su pogodni jer raspon njihovih cena ostavlja izbor svakome. Tako pripadnice nežnijeg pola možete obradovati kupkama, losionima i mlekom za telo, dezadoransima, kremama za negu kože lica i ruku. 

Dobar izbor poklona za žene jeste i šminka. Set senki u njenim omiljenim bojama, kvalitetna maskara ili ruž kakav voli da nosi takođe si idealna opcija za poklon za lepšu polovinu.

Na rafovima parfimerija i drogerija mogu se naći kozmetički proizvodi koji su odličan izbor za muškarce. Naročito kada se ima u vidu da oni ne uživaju u kupovini, dodatno ćete ih obradovati jer ćete umesto njih odabrati losion za brijanje, mušku kupku ili toaletnu vodu prijatnih mirisnih nota.

Vinoteka – mesto za poklone namenjene ljubiteljima dobrog pića

I među mušarcima, a i među damama, ima mnogo neskrivenih obožavalaca kvalitetnog vina. Ono može biti hedonistički vrhunac svečanog ručka ili večere, ali je ispijanje vina i samo po sebi izvor zadovoljstva za sve koji u njemu uživaju.

Vinoteke su prostori u kojima možete naći vina najrazličitije starosti, sorti i kupaža, a takođe i cenovnog ranga. Izbor je toliko veliki da bez kupljenog poklona verovatno nećete izaći iz bilo koje riznice vina.

Tehnoshopovi – za sve koji uživaju u tehnološkim dostignućima

Danas su svi korisnici najvećeg dela tehničkih uređaja. Svi smo vlasnici barem po jednog telefona i računara, ali tehnoshopovi mogu da ponude ogroman izbor opreme za njih, koji mogu poslužiti kao odlična ideja za poklone. 

U njima ima poklona za svačiji džep, tako da ćete sigurno moći da nađete nešto što odgovara budžetu koji ste isplanirali za kupovinu. 

Ideja koja je sve učestalija, a koja može biti korisna ukoliko niste sigurni kakav izbor da napravite, jeste vaučer za kupovinu. Najčešće je u ponudi nekoliko vrsta vaučera sa različitim iznosima, tako da i njih možete prilagoditi svojim sredstvima. Kupovinom njih izbeći ćete da kupite poklon za koji niste sigurni da li je odgovarajući i njegovu naknadnu zamenu.

Prodavnice nakita su mesto za kupovinu odličnih poklona

U njima možete naći naušnice, narukvice, ogrlice i prstenje za dame, kao i setove sačinjene od navedenih delova nakita. Što su neupadljiviji komadi nakita, verovatno će biti nošeniji, jer se mogu nositi i u svakodnevnim prilikama, kao i u onim svečanijim.

Muškarce može obradovati igla za kravatu ili ukrasna dugmad za manžetne, a univerzalni poklon za pripadnike oba pola mogu biti ručni satovi. Među njima se takođe razlikuju proizvođači, a samim tim i cena, pa možete naći vrlo pristupačne satove, kao i one skupocenije.

Kako bi ugođaj bio kompletan, ne zaboravite da poklon adekvatno dekorišete. Dodatno ćete oplemeniti darivanje ako je praćeno kreativnom čestitkom, ispunjenom odabranim rečima.

/promo/

Pogledaj takodje

Šampion preduzetništva 2020: Opština Crna Trava

Opština Crna Trava je osvojila je titulu „Šampiona preduzetništva 2020“. Zajedno sa Loznicom i Krupnjem, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *