Home / DOGAĐAJI / FOTO PRIČA SA DRUGE KARNEVALSKE VEČERI: Maska Lazara Ivanovića najbolja na Dečijem maskenbalu, Karneval ljubimaca i Festival vatre
hotel bell

FOTO PRIČA SA DRUGE KARNEVALSKE VEČERI: Maska Lazara Ivanovića najbolja na Dečijem maskenbalu, Karneval ljubimaca i Festival vatre

Drugi dan Karnevala Leskovac 2021. protekao je u znaku dece, malih kućnih ljubimaca i spektakla koji po tradiciji prikazuju vešti učesnici Festivala vatre.

Specijalni žiri je za najbolju masku Dečijeg maskenbala proglasio Ludog šeširdžiju Lazara Ivanovića, princeza Helena Ilić je druga, a Blejz Danice Ilić je dobila treću nagradu. Najmlađi učesnik je takođe nagrađen, petomesečni Bogdan Jovanović je bio maskiran u špagete.

Druuge večeri Karnevala održan je i 8. po redu Karneval ljubimaca, a publiku su svojim žonglerskim veštinama posebno razgalili učesnici 10. Festivala vatre.

U zabavno – muzičkom delu programa učestvovali su Kreativni studio Avangarda, Kukturno umetničko društvo Lemind i Gogi Laguna, koji je priredio veče grčke muzike.

Check Also

U Covid bolnici preminuli pacijenti iz Leskovca i Vlasotinca

U poslednja 24 časa u leskovačkoj Covid bolnici potvrđena su dva smrtna ishoda od posledica …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *