Home / DRUŠTVO / EU Info Corner godišnjicu rada obeležio tribinom
hotel bell

EU Info Corner godišnjicu rada obeležio tribinom

Povodom obeležavanja godišnjice rada EU info Corner-a, Hemijsko-tehnološka škola „Božidar Đorđević Kukar“ je u saradnji sa Narodnom bibliotekom „Radoje Domanović“ organizovala tribinu pod nazivom „Programi za mlade i društveni aktivizam mladih“za učenike srednjih škola sa područja grada.

„Naš cilj je da informacije koje su vezane za omladinu a koje imaju Beograd, Novi Sad, Niš i drugi veliki gradovi, istovremeno dobije i Leskovac. Zato postojimo i uspešno funkcionišemo već godinu dana. Želimo da naši mladi učestvuju u svim aktivnostima koje se dešavaju u Evropi, da postanu društveno aktivni, ali da to i ostanu. Obično krenemo u neke programe, ali vrlo brzo izgubimo entuzijazam. Želimo društveni aktivizam mladih u cilju njihovog boljeg života u Srbiji – kazao je ovom prilikom Ivica Stanković, rukovodilac EU info Cornera.

Kao gosti-predavači na tribini koja je održana u Narodnoj biblioteci učestvovali su predstavnici Instituta za evropske poslove iz Beograda, EU info point Niš, udruženje Narodni parlament iz Leskovca i Fondacija Tempus iz Beograda.

Check Also

Nikola Mladenović najbolji karate borac u svojoj kategoriji u Srbiji

Reprezentativac Srbije u GKF Federaciji i takmičar karate kluba “Jablanica”, Nikola Mladenović iz Medveđe, doneo …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *