Džeparoši iz drugih gradova najviše “operišu” na Zelenoj pijaci u Leskovcu

Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Na društvenim mrežama neretko čitamo o džeparošima i o njihovim žrtvama, a oni najčešće budu tamo gde je i najveća gužva. Konkretno u Leskovcu, na Zelenoj pijaci.

Koliko puta smo samo bili svedoci objava na grupi Leskovačka online pijaca, o nestanku novčanika, novca, dokumenata…Odgovor na ovaj fenomen dao je načelnik Policijske uprave Leskovac, Tomislav Ilić.

“Ovakva pojava je periodična, kada je veća frekvencija ljudi. U vreme praznika, vikenda… Ono što je interesantno da tzv “džeparenje” ne rade ljudi iz Leskovca, već iz Niša kojih je čak preko 80%, pa i iz Vranja. Pronalazili smo, hapsili, primenjivali mere. Ovde se radi posebna opservacija kada su ovakvi slučajevi u pitanju. Izvršioci ovih krivičnih dela se smatraju specijalistima u svojoj profesiji. Na vrlo perfidan i lukav način oni vrše krivično delo, gde je potrebna posebna organizacija da se to isprati, pronađe i uhapsi lice. Uglavnom kao što sam malopre pomenuo mi na teritoriji grada nemamo ozbiljnije džeparoše – kazao je Ilić.

Check Also

Udruženje “Heroine” i humana Leskovčanka donirali televizor i posteljine leskovačkoj Opštoj bolnici

Udruženje “Heroine” iz Beograda, zajedno sa humanom leskovčankom čije je ime poznato redakciji, donirali su …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *