Home / DRUŠTVO / Dvorište gradonačelnika Cvetanovića najuređenije u Leskovcu
hotel bell

Dvorište gradonačelnika Cvetanovića najuređenije u Leskovcu

Centar za ekonomiku domaćinstva izabrao je i ove godine najuređenije dvorište u gradu Leskovcu.

Po tradiciji, dodela nagrada organizovana je u dvorištu dobitnika prve nagrade a to je ove godine Goran Cvetanović, gradonačelnik Leskovca. Bio je to povod da se uprelepom dvorištu porodične kuće Cvetanovića organizuje druženje za nagrađene, ali i za brojne zvanice iz sveta politike, privrede i kulture.

Na 29-om po redu takmičenju „Biramo najuređenije dvorište 2017“, grada Leskovca, nagrade su osvojili:

1. Goran Cvetanović

2. Snežana Mihajlović

3. Biserka Stojiljković – Kumarevo

Zahvalnice su dobili: Momčilo Mladenović, Olga Ristić, Goran Cekić – Nomanica, Časlav Ristić, Slobodan Cvetković – Brestovac,Gorica Kostadinović – Leskovac, za uređenje javnih površina, Marko Jović – Nomanica, Ratkica Stojanović i Ljubinka Stanković.

– Veliko hvala svima koji su ovde i koji su ulepšali ovaj događaj. Gajenje cveća je jedan lepo posao i kažu ljudi ako želite da budete srećni onda gajite cveće. Na svima nama je da dižemo nivo svesti i nivo kulture, jer ono što je najbitnije sredite prvo sopstveno dvorište da bi imali moralno pravo da gledate i u tuđe dvorište. Ako uopšte i treba da gledate u tuđe dvorište. Na taj način dižemo nivo svesti, a i grad nam postaje lepši. Dvorište pokazuje porodičnu naviku, tradiciju, kulturu i sve ono što treba da bude simbol svih nas. Zahvaljujem svim učesnicima ovog takmičenja i svi su pobednici na ovom takmičenju – rekao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović i predao pehar svojoj majci Stanislavi koja je, kako je rekao, najzaslužnija za ovaj pehar.

Pored fontane i prostora za odmor, domaćin je ponosno pokazao i mali voćnak i vinograd, a gosti su mogli da vide i probaju“voće iz bašte“.

Srđan Stamenković

[iframe src=“http://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fdnevnikjuga.dnevnilist%2Fvideos%2F691373107724962%2F&show_text=0&width=560″ width=“560″ height=“315″ style=“border:none;overflow:hidden“ scrolling=“no“ frameborder=“0″ allowTransparency=“true“ allowFullScreen=“true“ ]

Check Also

Od 3. septembra, serija “Bilo jednom u (Leskovcu) Srbiji“ i na malim ekranima

Kako zvanično najavljuje RTS, serija nastala na osnovu igranog filma “Bilo jednom u Srbiji“, premijerno …

Оставите одговор