Home / DRUŠTVO / Dragan Stamenković – Zeka donirao školi u Grdelici 300 stolica i telefon učeniku koji sedi u klupi u kojoj je on sedeo
hotel bell

Dragan Stamenković – Zeka donirao školi u Grdelici 300 stolica i telefon učeniku koji sedi u klupi u kojoj je on sedeo

Nije zaboravio svoj rodni kraj, ljude sa kojima je odrastao ali ni školu u koju je išao.

Dragan Stamenković – Zeka, rodom iz Velike Kopašnice, nedavno je poznatom dobrotvoru Daliboru Cvetkoviću donirao džip kako mi olakšao obavljanje humanitarnih poslova.

Danas je Zekino veliko srce ponovo bilo u akciji.

Uspešni preduzetnik, sada i sa švvajcarskim pasošem i firmom u Sloveniji, nije zaboravio svoj rodni kraj i školu u koju je nekada išao. Zeka je Osnovnoj školi „Desanka Maksimović“ u Grdelici donirao danas 300 stolica, a kao posebno iznenađenje mobilni telefon učeniku 3/2 Stefanu Cvetkoviću koji sedi u učionici i u klupi u kojoj je Dragan Stamenković nekada sedeo.

Uprava škole zahvalila je dobrotvoru koji je skromno rekao da pomaže uvek kada je mogućnosti.

– Drago mi je što sam danas ovde i što sam u prilici da pomognem nabavkom inventara školi u kojoj sam nekada išao. Nastaviću da pomažem koliko mogu jer vidim to kao svoj dug rodnom kraju – rekao je za Dnevnik Juga Dragan Stamenković – Zeka.

Check Also

Prilika da Leskovčani pokažu svoje kulinarsko umeće i svoju tradiciju – Kasting za emisiju „Savršena večera“ i na jugu Srbije

Počeo je kasting za novu kulinarsku porodičnu emisiju, koji ce krenuti sa emitovanjem u udarnom …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.