hotel bell

Do sredine sledeće godine naselje Ančiki dobija savremeni Dom zdravlja

Radovi na izgradnji objekta privatnog Doma zdravlja u naselju Ančiki koji su počeli ove godine, idu svojom dinamikom pa će tako stanovnici ovog dela grada imati savremenu zdravstevnu ustanovu koja bi trebalo da bude opremnjena do sredine sledeće godine.

Našim sugrađanima će biti na raspolaganju skoro sve specijalističke usluge iz oblasti radiologije, sa kompletnom opremom (skenerom, mamografom, magnetnom rezonancom), kao i laboratorijom, i biće uključene sve službe Doma zdravlja.

“Objekat se nalazi na prostoru od 1500 metara kvadratnih, zaposliće 35 naših sugrađana, kako medicinskog, tako i nemedicinskog osoblja“. Kompletan završetak radova i početak rada ove ustanove očekuje u maju ili junu iduće godine. Grad Leskovac ulaže u zdravstvo i ja sam siguran da će za koju godinu i Leskovac dobiti Klinički centar- kazao je predsednik Privremenog organa Goran Cvetanović.

Na ideju izgradnje privatnog Doma zdravlja došli su ortaci Bratislav Đorđević i Boban Simonović, čija je onovna ideja da Leskovčanima obezbede najbolju zdravstvenu zaštitu.

Check Also

Zašto su preklopni pametni telefoni odlični za gejming

U poslednjih nekoliko godina, svet mobilnog gejminga svedočio je izuzetnoj evoluciji, delimično vođenoj pojavom preklopnih …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *