Home / DRUŠTVO / Do kraja godine film i serija „Bilo jednom u Srbiji“
hotel bell

Do kraja godine film i serija „Bilo jednom u Srbiji“

Film i serija „Bilo jednom u Srbiji“, svoju premijeru doziveće do kraja godine na televiziji sa nacionalnom frekvencijoma a u Leskovcu ce nastavak snimanja poceti 21 jula, i tajaće 20-ak dana kako bi sve bilo spremno za predstojeću premijeru.

Tim povodom u Leskovcu boravi ekipa filma „Bilo jednom u Srbiji“ kako bi obezbedila nesmetani nastavak snimanja i privela kraju realizaciju ovog značajnog projekta kako za grad Leakovac, tako za Leskovčane ali i za celu Srbiju.

„Nastavili smo tačno tampo gde smo stali pre godinu dana. Nažalost Kovid 19 nam je poremetio planove, ostali smo bez velikana srpskog glumišta Ivana Bekjareva, koji je nažalost preminuo od posledica ovog virusa ali mi ćemo sačuvati uspomenu na njega tako što cć na filmu ostati upamćen kao poslednji gradonačelnik tadašnjeg Leskovca – kazao je na danasnjoj konferenciji za štampu producent Zvonimir Šimunec.

Serija će imati osam epizoda a nastavak snimanja se očekuje na svim lokacijama na kojima se i snimalo.

„Izuzetno mi je drago sto nastavljamo ovak projekat koji ce se snimati u Domu vojske u Leskovcu, Grdelici, Rudaru, Vučju. Vaš grad i ta gostoprimljivost koju smo imali i imaćemo, nam je omogućila da svoj posao obavljamo sa lakoćom Predstoji nam još 20-ak dana snimanja na gore pomenutim lolacijama i nadam se da ce film i serija ugledati svetlost dana do kraja godine i da će Lekovčani biti ponosni na svoje pretke kazao je reditelj Petar Ristovski.

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović kazao je ovom prilikom da će se ovim filmom oživeti duh starog Leskovca.

„Članovi ekipe borave u Leskovcu kako bi obišli Grdelicu, Vučje i Dom vojske radi snimanja poslednjih scena filmskog ostvarenja koje će oživeti slavni period Srpskog Mančestera. Duh, ljudi koji su tada živeli, nadimci i događaji biće prikazani sa željom da se prikaže mentalitet i tadašnja sredina koja je od turske kasabe postala prelepa varošica, možda jedna od najlepših u periodu od 1918 – 1941. godine – istakao je Cvetanović.

Check Also

Na SAVINDAN se nagrađuju najuspešniji mladi Leskovčani

Školska, odnosno slava prosvetara Sveti Sava, idealna je prilika da se najboljim đacima i studentima …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *