Home / DRUŠTVO / Đaci ponovo u školskim klupama – Prvacima uručeni rančevi sa priborom
hotel bell

Đaci ponovo u školskim klupama – Prvacima uručeni rančevi sa priborom

Na osnovu odluke Tima za praćenje i koordinisanje primene preventivnih mera u radu škola, koji je formirao Krizni štab za suzbijanje zarazne bolesti KOVID-19, određena su tri modela nastave po osnovnim i srednjim školama u Srbiji.

U osnovnim školama u Medveđi, primenjivaće se prvi model organizacije obrazovno-vaspitnog rada, tj. đaci će pohađati nastavu u školskim klupama.

Školska 2021.-2022. godinaza učenike osnovnih i srednjih škola počinje danas, a najmlađi školarci su uprkos epidemiološkoj situaciji prvi dani u školskim klupama u Medveđi započeli na najlepši mogući način.

Koordinaciono telo za opštine Bujanovac, Preševo i Medveđu obezbedilo je sredstva iz svog budžeta kojima je Opštinska uprava opštine Medveđa za sve prvake na teritoriji opštine Medveđa, nabavila školske rančeve sa neophodnim priborom za početak školske godine.

Predsednik opštine Medveđa, dr Nebojša Arsićje u ime rukovodstva opštine Medveđa i Koordinacionog tela Vlade RS poželeo mališanima srećan početak školovanja, uz nadu da će ova situacija sa virusom proći, ipoželeo svim đacima i nastavnom osoblju da ove školske godine redovno prate nastavu po starom programu.

U prvom razredu osnovne škole na teritoriji opštine Medveđa upisano je 53 đaka prvaka koji su dobili na poklon školske torbe i pribor za školu.

Check Also

Promocija romana „Kuća na ostrvu Skaj“ u četvrtak u Narodnoj biblioteci

Narodna biblioteka „Radoje Domanović“ u Leskovcu, u Čitaonici Biblioteke u četvrtak 2. decembra 2021. godine …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *