DIGITALNO UBRZANJE: Gradonačelnik Leskovca na 18. redovnoj Skupštini NALED-a

Gradonačelnik Leskovca dr sci. med. Goran Cvetanović i član Upravnog odbora NALED-a po treći put, prisustvovao je svečanosti povodom zaključenja 18. godišnje Skupštine NALED-a „Digitalno ubrzanje“ u Beogradu sa zamenicom gradonačelnika dr Lidijom Dimitrijević.

U prisustvu partnera NALED-a iz Vlade Srbije i međunarodne zajednice, lidera iz privrede, gradonačelnika i predsednika lokalnih samouprava, predstavljeni su najvažniji zaključci sa elektronske Skupštine i potvrđeni reformski prioriteti za više od 350 članova NALED-a. Posebna pažnja bila je posvećena važnosti negovanja dijaloga, jačanja saradnje i veće inkluzivnosti lokalnih zajednica u cilju poboljšanja poslovnog i opšteg društvenog ambijenta u Srbiji. Svečanosti je prisustvovala i Ana Brnabić, nekadašnja članica, onda i predsednica UO NALED-a, potom premijerka, aktuelna predsednica Narodne skupštine Repbulike Srbije, koja je tom prilikom pozdravila sve prisutne goste i poželela uspešan rad u budućem radu.

Ovaj događaj zaokružen je dodelom NALED-ove Strele partnerima NALED-a iz međunarodne zajednice za doprinos ekonomskom razvoju Srbije.

Check Also

NAPRED, ORLOVI! Srbija može protiv Slovenije – podrži je i ti PATRIOTSKIM TIKETOM!

Srbija je favorit protiv Slovenije – iskoristi najveće kvote! Očekivano ili ne, fudbaleri Srbije poraženi …