hotel bell

Detaljna kontrola ispravnosti autobusa koji prevoze decu na utakmicu Srbija – Švedska

Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je da će pripadnici Uprave saobraćajne policije, u skladu sa zakonom i po naredbi ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina, detaljno kontrolisati ispravnost autobusa i drugih vozila, kako bi se osigurala još veća bezbednost dece koja će iz svih krajeva naše zemlje dolaziti na fudbalsku utakmicu 24. septembra u Beograd.

Uprava saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova još jednom podseća sve organizatore prevoza dece autobusom da je neophodno da prijave policiji organizovanje prevoza dece kako bi saobraćajna policija pre polaska iskontrolisala autobuse i vozače u cilju sigurnog i bezbednog putovanja dece.

Ministarstvo unutrašnjih poslova napominje da su organizatori prevoza dece autobusom dužni najkasnije u roku od 48 časova pre polaska da obaveste nadležne organe o prevozniku, mestu i vremenu polaska, broju angažovanih autobusa i njihovih vozača, kao i broju prijavljene dece i drugih osoba koje realizuju putovanje, navodi se u saopštenju.

Check Also

EKONOMSKA ŠKOLA: Prvi uspešan korak u karijeri – Kako se najbolje pripremiti za razgovor sa poslodavcem

U centru za stručno usavršavanje u obrazovanju danas je organizovana ugledna aktivnosti i panel diskusija …

Оставите одговор