Home / DRUŠTVO / Besplatan internet u centru Vlasotinca
hotel bell

Besplatan internet u centru Vlasotinca

Krajem prošle godine Divac fondacija je Udruženju „Mladima na dar“ odobrila projekat „Izađi i poveži se“. Projektom je predviđeno da se u parku u centru grada, u parku kod zelene pijace i na gradskom kupalištu postavi WI – FI i na taj način građanima Vlasotinca na ovim lokacijama omogući besplatno korišćenje interneta.

U petak, 2. februara postavljena su dva rutera za korišćenje interneta u gradskim parkovima dok će na kupalištu biti postavljen na početku sezone kupanja.

U vreme kada je internet neizbežni deo svakodnevnice važno je da građani, posebno mladi, mogu da se povežu na besplatni internet u centru grada. U Udruženju „Mladima na dar“ ističu da su prilikom izrade projekta razmišljali i o značaju besplatnog interneta na ovim frekventnim lokacijama u gradu kako bi najmlađi korisnici kada već koriste internet to mogli da rade na otvorenom prostoru.

Vrednost projekta je blizu 98.000 dinara.

Check Also

Mateja Trajković učenik škole „Rade Metalac“ uz pomoć novog alata, vršiće popravke i održavanje električnih uređaja, u domovima u Bojniku i Leskovcu

Sandra Gerginov, Mateja Trajković i Teodora Šuleić, učenici srednjih stručnih škola iz Vranja, Leskovca i …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.