Početna / Opštine / Bojnik / BATUT: U Leskovcu potvrđeno 17 novih slučajeva Korona virusa od 82 u Srbiji – U Lebanu 2 novoobolela
hotel bell

BATUT: U Leskovcu potvrđeno 17 novih slučajeva Korona virusa od 82 u Srbiji – U Lebanu 2 novoobolela

U Leskovcu je potvrđeno 17 novih slučajeva Korona virusa, objavljeno je na sajti covid19.rs koji prenosi podatke Instituta za javno zdravlje „Milan Jovanović Batut“.

Od ukupno 82 nova slučaja u Srbiji 17 je u Leskovcu, dok su u Lebanu potvrđena 2 nova slučaja Korona virusa.

Najviše novih slučajeva potvrđeno je u Beogradu – 20, sledi Leskovac sa 9, Tutin sa 3 i veći broj gradova i opština sa po 2 nova slučaja Covid 19.

Na sajtu Covid i dalje stoje zbirni podaci za 8. maj po kojima je Leskovac imao 350 obolelih od Korona virusa. Kada se tome dodaju podaci od 9. maja kada je registrovan 21 i 10. maja kada je registrovano 17 novih slučajeva, dolazi se do podatka da je od početka epidemije obolelo 350 građana koji imaju prebivalište na teritoriji Grada Leskovca. Treba podsetiti da se podaci „Batuta“ odnose na sve obolele čija se lična karta vodi na Grad Leskovac, ali nisu svi slučajevi zabeleženi u leskovačkom Zavodu za javno zdravlja, odnosno nisu svi fizički bili prisustni u Leksovcu niti su svi hospitalzovano u Covid centru u Leskovcu.

Pogledaj takodje

Šansa za roditeljstvo i porodicu: 20 porodica iz Leskovca čeka priliku za usvojenje deteta

Usvojenje deteta je pleminiti čin i kao takav zašlužuje pažnju i podršku društva. Na ovaj …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *