Home / Opštine / Bojnik / Automobil u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“ otišao na jug Srbije
hotel bell

Automobil u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“ otišao na jug Srbije

U jučerašnjem izvlačenju nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ na jug Srbije došao je još jedan automobil marke „Fiat 500 L“

Srećni dobitnik je Dragomir Marinković iz Bojnika a njega je izvukao muzičar Slobodan Trkulja. Ostali dobitnici automobila „fijat 500L“ su Goran Purić iz Beograda, Dragiša Obretković iz Trnjana, Veseljka Vuković iz Subotice i Darko Ignjatović iz Paraćina.

Stan u beogradskom naselju Zemunske kapije, dobila je Ana Rmuš iz Vrbasa.

U nagradnoj igri, koju organizuje Vlada Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju svi punoletni građani Srbije koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. aprila, sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara. Slanje koverata je potpuno besplatno.Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti. Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon, dok je na drugoj strani dovoljno napisati „Uzmi račun i pobedi 2021“.

Građane u ukupno šest jesenjih izvlačenja očekuju vredne nagrade: 30 automobila „fijat 500L“ i osam stanova u Beogradu – sedam u naselju Zemunske kapije i glavna nagrada – stan u Beogradu na vodi.

Check Also

Uskoro nove zdravstvene usluge kod privatnika o trošku Fonda

RFZO planira da još neke zdravstvene usluge o trošku države, prenese privatnom sektoru, što je, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *