Početna / DRUŠTVO / Asfaltirana Dalmatinska ulica u naselju Ančiki
hotel bell

Asfaltirana Dalmatinska ulica u naselju Ančiki

Ulica Dalmatinska u leskovačkom naselju Ančiki danas je asfatirana, čime je nastavljeno uređenje ulica u različitim delovima grada.

Završne radove danas je obišao i gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović sa saradnicima koji je istakao da lokalna smaouprava nastavlja da ulaže ne samo u glavne saobraćajnice, već i u male ulice po naseljima sa željom d asvim građanima omogući dobre uslove za život.

-Grad Leskovac uređuje velike ulice kao što je ulica 28. marta, Svetoilijska, Mlinska ulica i druge, ali paralelno sa njima obraća pažnju i na one manje. Nakon završetka Ustaničke ulice prošle nedelje meštani te ulice slavili su što su nakon 60 godina dobili asfaltiranu ulicu. Što znači da manje sredine to više cene i mnogo im više znače. Ono što ne može niko da ospori je da smo u poslednjih 6 godina asfaltirali preko 30.000 metara asfaltiranih ulica, preko 530 miliona je uloženo u to, i to su rezultati sa kojima sa ponosom izlazimo pred naše građane. Drago mi je da danas stanovnici Dalmatinske ulice dobiju moderan asfalt i posle dugo godina imaće i oni kvalitetnije ulice za život – rekao je gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović u Dalmatinskoj ulici gde su ga pozdravili stanovnici ove ulice koji nisu krili zadovoljstvo zbog izvedenih radova.

U ime stanovnika ove ulice zahvalio je Zoran Dimitrijević koji je naglasio da je izgradnja ove ulice izuzetno važna za sve stanovnike ove ulice.

Pogledaj takodje

Potvrđeno 85 novih slučajeva Korona virusa u Leskovcu, Vlasotincu, Lebanu i Bojniku

U prethodna 24 časa nastavljen je trend stabilizacije stanja ali i održavanja broja slučajeva na …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *