Home / DRUŠTVO / ASFALT, TROTOARI, RASVETA: Završena kompletna rekonstrukcija ulice Jug Bogdana
hotel bell

ASFALT, TROTOARI, RASVETA: Završena kompletna rekonstrukcija ulice Jug Bogdana

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović obišao je danas ulicu Jug Bogdanovu u kojoj su završeni radovi na kompletnoj frekonstrukciji u dužini od 282 metra.

Investitor ovih radova bio je grad Leskovac.

– Prioritet Grada Leskovca je putna infrastruktura, Znate da smo već završili put Leskovac – Pečenjevce, odnosno put prema Nišu. Velika investicija je i put Leskovac – Vlasotince gde je napravljen najmoderniji put sa dva kružna toka, a završen je i put Leskovac – Bogojevce. U gradu su završene Mlinska, Svetoilijska, zatim ulica 28. marta, ali su nam bitne i ove manje ulice koje su dosta prometne. Jedna od takvih je upravo ulica Jug Bogdana koja je završena u vrlo kartkom vremenskom periodu. Kompletno je urađena, kao i svugde gde radimo, od trotoara do led osvetljenja, i želimo da ove ulice završimo na najbolji mogući način. Ranije je završena i ulica Miloša Obilića, investicija vredna više do 5 miliona dinara. Nama je bitno da svaka investicija bude završena na najbolji mogući način, po najvišim evropskim standardima. Na dobrom smo outu da završimo i Bulevar Nikole Pašića koji ide odličnom dinamikom. I pored meštana koji žive u ovoj ulici, nama je ovde bitna i Vatrogasna služba kao i Poljoprivredno savetodavna stručna služba, tako da će i vatrogasci brzo i efikasno moći da rade svoj posao. Zadovoljstvo mi je što svake nedelje možemo naše sugrađane da obradujemo otvaranjem neke nove ulice, fabrike, proizvodnog pogona – rekao je danas na konferenciji za medije gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović.

O tehničkim detaljima izvedenihj radova govorio je direktor Javnog preduzeća Urbanizam i izgradnja koji je naglasio da su urađeni kompletni radovi u kratkom roku.

– Radovi su završeni u ulici Jug Bogdana. uražena je kompletna zamena materijala, ugrađeni su tamonski slojevi od šljunka i tucanika, urađeni su novi ivičnjaci i trotoarske površine, kao i sva asfaltna sloja. Več danas kreće saobraćaj jer je urađena i horizontalna signalizacija – rekao je direktor JP Urbanizam i izgradnja Novica Nikolić.

Check Also

Korona u Srbiji odnela još 52 života, zvanično 6.461 novooboleli

Ministarstvo zdravlja Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da su, od poslednjeg izveštaja, na koronavirus …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *